BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Anıl Taylan Erben’den ensendeyim tehdidi!

Anıl Taylan Erben davet de etmesine rağmen aylarca Gerçek Kocaeli’nin Genel Yayın Koordinatörü İdris Çelebi’den adeta kaçmış, hatta bundan sonra benim muhatabım Anıl dediğini öğrendikten sonra da apar topar İdris Çelebi’nin telefonundaki numarasını engellemişti. Bir süredir de sosyal medyadan çirkin sözlerle hakaret ediyor. Telefonla bazı kişileri arayıp İdris Çelebi ile ilgili ileri geri konuşarak yine çirkin sözlerle karalama da yapıyor. Anıl Taylan Erben yargı önünde bunların hesabını verecek ve hala ensendeyim gibi saçma sapan paylaşımlarla tehdide devam da ediyor.  

24 Ekim 2018 13:39
Anıl Taylan Erben’den ensendeyim tehdidi!

Yıllardır kendisini reklamcı ve pazarlamacı olarak tanıtan Anıl Taylan Erben kendisine yönelttiğimiz sorulara cevap vermek yerine çirkin sözlerle Gerçek Kocaeli’nin Genel Yayın Koordinatörü İdris Çelebi’yi karalamayı tercih etmişti. Neden böyle davrandığını biz gayet iyi biliyoruz. 
 
Kendisine bir soru daha yöneltiyoruz; İdris Çelebi geçtiğimiz Nisan ayında size telefonda ne dedi? Ve bu görüşmede siz neden hayır olmaz öyle şey diyerek inkar bile edemediniz? Sadece bakacağım diye karşılık verdiniz. Neye bakacaktınız? Siz herkesi salak, kendinizi akıllı mı sanıyorsunuz?
 
Bu çok saçma bir cevaptı, zira İdris Çelebi size bir gün evvel bütün bulgulara kadar en küçük detayların bile olduğu yazılı metni mail olarak atmıştı ve siz okumuştunuz da onun için inkar edemediniz. Etrafınızdakileri doğru olmayan sözlerle kandırabilirsiniz de Allah’ı nasıl kandıracaksınız? 
 
Mahkeme salonunda İdris Çelebi’nin yüzüne nasıl bakacaksınız? Tekrar ediyoruz bizim abdestimizden şüphemiz yok ve kimseye iftira da atmayız, yalan da söylemeyiz. Şunu herkes bilsin; çirkin sözlerle bize sosyal medyadan hakaret edenlerin seviyesine asla inmeyeceğiz, onlarla yargı önünde hesaplaşacağız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.