BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele'de karla mücadele başladı

Başiskele Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Karla Mücadele Timi kış mesaisine hazır. 

24 Ocak 2018 07:42
Başiskele'de karla mücadele başladı

Tuz stoklarını ve personel planlamasını aylar öncesinden yapan ekipler yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışının ulaşımı engellememesi için kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.

Daha önceki yıllarda yaptığı karla mücadele çalışmalarıyla Başiskele halkı başta olmak üzere servis şoförlerinin ve komşu ilçelerden gelen vatandaşların takdirini alan Başiskele Belediyesi bu kışta ulaşımın aksamaması için Karla Mücadele İstasyonlarında hazır olacak. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın önemsediği Karla Mücadele çalışmalarını her yıl özveriyle gerçekleştiren ekipler meteorolojinin uyarılarını dikkate alarak hareket ediyor.

Deniz seviyesinde kar yağışı gözlenmezken, Başiskele’nin yüksek kesimlerinde yer yer etkili olan kar yağışına müdahale ediliyor. Şimdilik yüksek kesimlerde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını gerçekleştiren ekipler ilçe genelinde kar yağışının etkisini göstermesi durumunda 144 personel iki vardiya olarak çalışmalarını sürdürecek. Karla Mücadele Ekipleri 13 JCB iş makinası, 5 tuz kamyonu, 6 grayder, 3 loder, 3 kamyon ve 4 kamyonetle hizmet verecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.