Geleneksel olarak Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen Körfez İlçe Ortaokullar Arası Küçük ve Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası bu yıl geniş katılımla yapıldı. Heyecanlı ve çekişmeli geçen enerjisi yüksek maçlar sonunda küçük kızlarda Simya Koleji, yıldız kızlarda da Petkim Ortaokulu birinci olarak şampiyonluk kupalarını aldılar.
TURNUVA BU YIL İKİ KATEGORİDE YAPILDI
Bu yıl iki kategori şeklinde yapılan turnuvada küçük kızlar kategorisinde ortaokulların 5 ve 6. sınıf takımları, yıldız kızlar kategorisinde ise 7 ve 8. sınıf öğrencilerinden oluşan takımlar mücadele etti. Küçük kızlarda 8 okul ve yıldız kızlarda da 16 okul takımı salonda kıyasıya mücadele ettiler.
KUPA VE MADALYALARI BAŞKAN SÖĞÜT VERDİ
Yeşil Vadi Koleji Spor Salonu’nda başlayan turnuvanın finali Orhan Gazi Anadolu Lisesi Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda maçlarının adından kupa ve madalya ödül töreni yapıldı. Törene Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, belediye başkan yardımcıları, milli eğitim protokolünün yanı sıra okul müdürleri, öğrenciler ve aileler katıldı. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Başkan Söğüt tarafından verildi.
.gif)
SPORTİF HEYECAN VE ÇEKİŞME İÇERİSİNDE SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜYLE ARKADAŞÇA
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt törende yaptığı konuşmada; “Sporu ve öğrencilerimizi çok seviyor ve önemsiyorum. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve ilçemizde yaşayan 7’den 70’e herkesin spor yapması için her türlü imkanı belediye olarak sunuyoruz. Körfez ilçemizin her noktasına tesisler yaptık. Şimdi de yenilerini ve büyük kapalı spor salonumuzu yapıyoruz. İnşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bilimsel bir gerçektir sporla büyüyen çocuklar hem sağlıklı, hem de daha sosyal olurlar. Bizde bundan hareketle sporcu bir nesil için her şeyi yapıyoruz. Bu turnuvayız siz kızlarımız için geleneksel hale getirdik. Artık Körfez ilçemizde başarıyla ve her yıl daha da artan katılımla yapılan bir turnuva oldu. Öncelikle turnuvaya katılan bütün okul takımlarımızı, sporcularımızı, hocalarımızı, görev yapan ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Dereceye giren takımlarımızı ayrıca başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Sportif heyecan ve çekişme içerisinde sporun birleştirici gücüyle birlikte arkadaşça yapılan bu turnuvaya katılmak bizim için kazanmak kadar değerlidir. Biz de kupa töreninde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk ve sevinç duyuyoruz. Coşku ve heyecanınız hiç bitmesin” diyerek turnuvaya katılan takımlara kupalarını ve oyunculara da madalyalarını verdi.
Körfez İlçe Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası (7 ve 8. sınıf öğrencilerinden oluşan):
16 okul katıldı. 300 öğrenci turnuvada yer aldı. Karşılaşmalar 3 hafta sürdü. Toplam 32 maç oynandı.
1. Petkim Ortaokulu
2. Simya Koleji
3. Özel Körfezim
4. Hereke Nuh Çimento Ortaokulu
Küçük Kızlar Voleybol Turnuvası (5 ve 6. sınıf öğrencilerinden oluşan):
8 okul katıldı. 150 öğrenci turnuvada yer aldı. Karşılaşmalar bir hafta sürdü. Toplam 16 maç oynandı.
1. Simya Koleji
2. Emlak Konut Ortaokulu
3. Özel Körfezim
4. Yeşil Vadi Koleji
Büyükakın, Erzurumlular Vakfı’nın iftarında da yerini aldı
Serbest kalırsa siyasi kampanya yapar korkusu!
Bir köklü firma daha iflasın eşiğine geldi
Vali Aktaş ile vekil Hülagü Erenler Mahallesi’ne gitti







