banner743

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fatih Altaylı'dan iktidara kuzu gibi olacağım mesajı!

Tutuklu gazeteci Fatih Altaylı cezaevinden çıktıktan sonra günlük siyasi nitelikte yorum programlarına devam etmeyecek. 

11 Aralık 2025 00:18
Fatih Altaylı'dan iktidara kuzu gibi olacağım mesajı!

Gazeteci Fatih Altaylı, 22 Haziran 2025 tarihinde ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçlamasıyla tutuklandı.

Öte yandan YouTube kanalındaki programında söylediği bazı sözleri gerekçe gösterilerek “Cumhurbaşkanı’nı tehdit” suçlamasıyla tutuklanan gazeteci Fatih Altaylı geçtiğimiz ay hakim karşısına çıktı.

Mahkeme heyeti Fatih Altaylı hakkında 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesine karar verdi. Altaylı’nın tutukluluğu devam ediyor.

ALTAYLI: ÇIKTIKTAN SONRA YORUM PROGRAMLARINA DEVAM ETMEYECEĞİM

Fatih Altaylı ise bu süreç içerisinde YouTube kanallarına son vermiş ancak geçtiğimiz günlerde mahkeme kararına dair bir video paylaşımı gelmişti. Altaylı YouTube yayınlarına devam edeceğine dair iddiaları ‘ekrana dönmedim’ şeklinde yalanlamıştı.

Son olarak Fatih Altaylı’yı ziyaret eden Halk TV yazarı İsmail Saymaz, “Bir mesajın var mı?” diye sorduğunu aktardı. Saymaz, "Yani o işte bir 7 ay daha kalacağını, 7-7,5 ay daha kalacağını düşünüyor. Dedi ki çıktıktan sonra günlük siyasi nitelikte yorum programlarına devam etmeyeceğim” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.