banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şok üstüne şok! Yine otel, yine ölüm

İstanbul Fatih'te yaşanan vakalar son bulmuyor. Almanya'da İstanbul'a gelen turist Gürhan Takıl kaldığı otelde fenalaşarak 19 Kasım’da hayatını kaybetti. 

19 Kasım 2025 11:04
Şok üstüne şok! Yine otel, yine ölüm

Böcek ailesinin ölümünün ardından Fatih’te bir şüpheli ölüm daha yaşandı. 17 Kasım’da Almanya’dan İstanbul’a gelen turist Gürhan Takıl 19 Kasım’da hayatını kaybetti.

NEFES DARLIĞI ŞİKAYETİYLE HASTANEYE KALDIRILDI

Fatih’te konakladığı otelde fenalaşan Gürhan Takıl “nefes darlığı ve terleme” şikayetiyle hastaneye kaldırıldıktan sonra vefat etti. Yapılan incelemede bir gün önce kuru fasulye pilav yediği ve nargile içtiği belirlendi.

Böcek ailesinin ölümünün ardından Fatih’te bir şüpheli ölüm daha yaşandı.

17 Kasım’da Almanya’dan İstanbul’a gelen turist Gürhan Takıl 19 Kasım’da hayatını kaybetti. 

Fatih’te konakladığı otelde fenalaşan Gürhan Takıl “nefes darlığı ve terleme” şikayetiyle hastaneye kaldırıldıktan sonra vefat etti.

Yapılan incelemede bir gün önce kuru fasülye pilav yediği ve nargile içtiği belirlendi. 

Aynı gün yine Fatih’te başka bir “şüpheli”olay yaşandığı ortaya çıktı. Hollanda’dan Türkiye’ye gelen gurbetçi 2 kardeş “zehirlenme” şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

17 Kasım’da Sirkeci’de otelde konaklamaya başlayan Sadegül Onur ve Emine Onur 19 Kasım’da “mide bulantısı” şikayetiyle hastaneye başvurdu.

İki kardeşin 17 Kasım günü sırasıyla kavurma yedikleri, nargile ve milkshake içtikleri, devamında tavuk burger yiyerek otele döndükleri belirlendi.

18 Kasım’da kahvaltıda işkembe çorbası içen 2 kardeş, cağ kebabı ve tatlı yedikten sonra “mide bulantısı” şikayetiyle hastaneye başvurdu.

Sadegül Onur tedavisinin ardından taburcu olurken, kardeşinin tedavisi devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.