banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Atatürk düşmanlarının çağrısını kimse ciddiye almadı!

10 Kasım’da camilerde Atatürk için mevlüt okutulacak olmasını protesto eden Atatürk karşıtı Özgür-Der, Fatih'te protesto çağrısı yaptı. Büyük hazırlıklara rağmen protesto eylemine yalnızca 25 kişi katıldı. 

09 Kasım 2025 11:01
Atatürk düşmanlarının çağrısını kimse ciddiye almadı!

Kocaeli Valiliği, 10 Kasım pazartesi günü Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü nedeniyle tüm camilerde mevlid-i şerif okutulacağını açıkladı. 

Valiliğin kararı geniş kitleler tarafından alkışla karşılanırken, bir grup gerici oluşum kararı protesto ederek Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'a yönelik sert eleştirilerde bulundu. 

GERİCİLER TOPLANDI, KİMSE GİTMEDİ 

Atatürk karşıtı çağrıları ile bilinen Özgür-Der, 10 Kasım'da Mustafa Kemal Atatürk için mevlüt okutma kararını protesto edeceğini duyurarak cumartesi günü Fatih'te toplanmak için çağrı yaptı. 

Terör örgütü IBDA-C üyeleri tarafından da destek paylaşımı yapılan etkinliğe, muhafazakarların kalesi Fatih'te yalnızca 25 kişi katıldı. 

Sözde eylemin son anlarında polis, taşkınlık yapan gruba müdahale ederken gericiler ve kolluk güçleri arasında sıcak anlar yaşandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.