banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi’nden Kartepe’de yaşayan Kıbrıs gazisine vefa ziyareti

İzmit Belediyesi kent genelinde gazi ve şehit ailesi ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Kartepe’de yaşayan Kıbrıs Gazisi Mehmet Sağlam evinde ziyaret edildi. 

21 Ağustos 2025 13:24
İzmit Belediyesi’nden Kartepe’de yaşayan Kıbrıs gazisine vefa ziyareti

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Şehit ve Gazi Hizmetleri Birimi Kartepe’de ikamet eden Kıbrıs Gazisi Mehmet Sağlam’ı ziyaret etti. İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu ile Meslek Odası ve Sendika Masası Başkanı Cem Serhat Dayanç’ın yer aldığı ziyarette, şehit ve gazi ailelerine yönelik çalışmalar ile sivil toplum kuruluşlarıyla yürütülen iş birlikleri hakkında bilgi verildi.


 
HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ 

Ziyaret sırasında, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamları iletilerek gazi ailesine Ayyıldız baskılı Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim edildi. Belediye yetkilileri, gösterdikleri misafirperverlik için gazi ailesine teşekkür ederek, her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.