banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli İlim Yayma’da Fevzi Utaş şoku!

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve yıllardır da İlim Yayma Kocaeli Şube Başkanı olarak görev yapan Fevzi Utaş istifa etti. Utaş'tan sonra da 50 kişilik İstişare kurulu üyelerinden 3’te 2’si de istifa etti. 

12 Ağustos 2025 13:23
Kocaeli İlim Yayma’da Fevzi Utaş şoku!

Fevzi Utaş istifa dilekçesinde şu sözlere yer verdi: 2009 yılından bu yana büyük bir sorumluluk ve gönül bağıyla yürütmekte olduğum Kocaeli İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.

Görev süremiz boyunca hiçbir kişisel menfaat gözetmeden, yalnızca Allah rızasını hedefleyerek gençliğimize hizmet etmeye; onların eğitim, barınma, burs ve manevi gelişim süreçlerine katkı sunmaya gayret ettik. 

Ancak üzülerek belirtmek isterim ki, İlim Yayma Cemiyeti Genel Merkezimiz tarafından sergilenen, istişareden uzak ve keyfi tutumlar, çalışma huzurunu ve ortamını zedelemiş; bu kararı almamızı kaçınılmaz kılmıştır.

Genel Merkezi’n Kocaeli Şubesi’ni kapatma kararı aldığı da öne sürülüyor. Yıllardır hiçbir karşılık beklemeden çaba gösterenler de haliyle bu durumdan rahatsız oldular ve tepkilerini istifa yoluyla gözler önüne serdiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GERÇEKLER 2025-08-14 18:51:34

Fevzi Utaş Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin bir aracını kullanıyor .Gece gündüz sürekli araç onda .Ve işin ilginç tarafı tüm özel işlerinde o arabayı kullanıyor.Tarlasına bahçesine pazara her yere onunla gidiyor .Fevzi Utaş'ı tanıyan tüm Karamürsel halkı buna şahittir. Araba bedava mazot bedava oh ne güzel iş .Belki de Kocaeli Büyük Şehir belediyesinden maaş bile alıyordur. Araştırmak lazım. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceksin sonrada İlim Yayma Cemiyeti başkanı olacaksın. Oğlunu başkanı olduğu Kocaeli Şubesinde işe almış. İyiki de istifa etmiş....