banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kaldırımları işgal eden esnaflar uyarıldı

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaya güvenliğini sağlamak ve kent düzenini korumak amacıyla ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor. Son yapılan çalışmalarda, cadde ve sokaklarda kaldırım işgali yapan esnaf tespit edilerek uyarıldı. 

10 Ağustos 2025 12:50
Kaldırımları işgal eden esnaflar uyarıldı

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaya güvenliğini sağlamak ve kent düzenini korumak amacıyla ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor. Denetimlerde, esnafa işyerlerinin önünü yaya geçişini engellemeyecek şekilde düzenlemeleri gerektiği hatırlatıldı. Zabıta ekipleri, kaldırımların vatandaşlar için güvenli şekilde kullanılabilmesi adına bu tür ihlallerin önüne geçmeyi hedefliyor. 

DENETİMLER SÜRECEK

Yapılan bilgilendirmelerde, kaldırımların ticari alan değil, yayalar için bir yaşam alanı olduğu vurgulandı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Kaldırımlar yayalarındır. Hemşehrilerimizin güvenli ve rahat bir şekilde yürüyebilmeleri için denetimlerimiz aralıksız devam edecek. Esnafımızın da bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum” dedi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, benzer denetimlerin düzenli aralıklarla süreceğini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.