banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Zabıta ekiplerinden yeşil alanlarda yangın denetimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, son günlerde ülkemizin dört bir yanında yaşanan orman yangınlarına karşı tedbirleri artırdı. Yangınlara karşı önlem almak ve şüpheli durumları tespit etmek amacıyla ekipler denetim gerçekleştiriyor. 

04 Ağustos 2025 11:21
Zabıta ekiplerinden yeşil alanlarda yangın denetimi

EKİPLER KIRSALDA DA DEVRİYE GEZİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, bir yandan rutin işlerini sürdürürken bir yandan da özellikle dağlık ve kırsal bölgelerde devriye faaliyetlerini arttırdı. Yangın riski taşıyan alanlarda hem ateş yakanlara karşı denetim yapan ekipler hem de çevresel risk faktörlerini gözlemliyor. Devriye gezen ekipler ormanlarımızı gözümüz gibi koruyor.

YANGIN RİSKİNE KARŞI ÖNLEM ALINDI

Büyükşehir Belediyesi ülke genelinde artan yangın olaylarına karşı koruma tedbirlerini artırdı. Bu kapsamda Büyükşehir’in zabıta ekipleri, sadece şehir merkezinde değil, kırsal alanda da devriye gezerek yangın riskine karşı önlem aldı. “Ormanlar yanmasın, gelecek sönmesin” anlayışıyla hareket eden ekipler, devriye faaliyetlerine bir süre daha devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.