Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hac ibadetini tamamlayarak yurda dönen vatandaşlarla düzenlenen yemekte bir araya geldi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmaya; İlçe Müftüsü Muhammed Aydın ve hocalar da katıldı.
Manevi atmosferin hâkim olduğu buluşmada hacı vatandaşlar, kutsal topraklarda yaşadıkları duygulu anları Başkan Söğüt ile paylaştı.
.gif)
YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER
Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen programda, hac ibadetini tamamlayarak ilçeye dönen hacı vatandaşlar onuruna yemek verildi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda İlçe Müftüsü Muhammed Aydın tarafından dua yapıldı. Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Söğüt, hac vazifesini yerine getirerek dönen tüm vatandaşları tebrik etti.
MANEVİ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTILAR
Söğüt, “Rabbim hepimize hac gibi kutlu bir yolculuğu nasip etsin. Sizler bu yıl bu büyük nimete eriştiniz. Bizler de dualarınıza ortak olduk, anılarınızı dinleyerek bu manevi iklimi hissettik. Haclarınız mebrur, ibadetleriniz kabul olsun” dedi. Program boyunca hacılar, kutsal topraklarda yaşadıkları manevi tecrübeleri, ziyaret ettikleri mekânları ve orada hissettikleri duyguları anlattı.
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı




