banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sepetçi Köyü yolu, çile yolu oldu

İzmit Sepetçi Köyü’ne giden yol, araç parkı ve ardı arkası kesilmeyen hafriyat yüklü kamyonlar nedeniyle adeta çile yoluna döndü. 

29 Haziran 2025 13:22
Sepetçi Köyü yolu, çile yolu oldu

İzmit’te köy yolu bile İstanbul trafiğine döndü. Bunun en önemli nedeni aynı güzergahtaki restorana gelen müşterilerin zaten dar olan yol kenarına park etmeleri. 

Diğer bir etkende; hafriyat yüklü kamyonların sürekli hareket halinde olmaları. Sepetçi Köyü ve diğer köylere gitmek için yola çıkanlar trafikle boğuşuyor ve bazen o karmaşanın içinden çıkmak 1 saati de bulabiliyor.

Ya yol genişletilmeli, ya da araç parkı ile kamyonların giriş çıkışı yasaklanmalı. Aksi halde vatandaşı bu durum öfkeden deliye çevirir, sinirlerin bozulduğu anlarda da can kaybına neden olabilecek kazalarda meydana gelebilir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.