banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcük Anıtpark’ta çocukları eğlendiren şenlik

Gölcük Belediyesi’nin Anıtpark’ta düzenlediği Karne Şenliği, çocuklar ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. 

26 Haziran 2025 13:11
Gölcük Anıtpark’ta çocukları eğlendiren şenlik

Gölcük Belediyesi tarafından yaz tatiline giren çocuklar için düzenlenen Karne Şenliği, Anıtpark’ta renkli görüntülere sahne oldu. 2024-2025 eğitim-öğretim yılını tamamlayarak tatile giren çocuklara özel hazırlanan eğlence dolu etkinlik, yoğun katılımla gerçekleşti. Şenlikte çocuklar; maskotlar, sahne sürprizleri, bubble şov, nostaljik salıncak, yüz boyama ve yarışmalarla doyasıya eğlendi.

ANITPARK’TA ÇOCUKLARIN NEŞELİ SESLERİ YANKILANDI

Etkinlik alanında kurulan nostaljik salıncağın keyfini çıkaran çocuklar, maskotlar ve sahne gösterileri eşliğinde bol bol dans etti. Düzenlenen yarışmalarda yeteneklerini sergileyen minikler, sürpriz hediyelerle yaz tatillerine eğlence dolu bir başlangıç yaptı. Çocuklarının eğlenceli anlarına tanık olan aileler ise etkinlik için Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.