Ziyaret kapsamında Başkan Söğüt, dernek personelleriyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Giyimden ayakkabıya kadar birçok ürünün yer aldığı yardım alanı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz olarak ulaştırılıyor. Vatandaşlar, gönülden yapılan bu yardımlardan faydalanarak destek alıyor.
KÖRFEZ’DE SOSYAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRMEK
Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Şener Söğüt, Körfez’de sosyal dayanışmayı güçlendirmek adına sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğini önemsediklerini belirtti: “Günışığı Derneği gibi iyiliği büyüten kuruluşlarımızla birlikte hareket ederek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Yeni oluşturulan bu alan sayesinde gönülden paylaşılan her ürün, toplumumuzun birlik ve beraberliğini pekiştiriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ” ifadelerinde bulundu.
.gif)
TOPLUMSAL DAYANIŞMANIN GÜÇLÜ ÖRNEĞİ
Hereke Günışığı Derneği, gönüllülük esasına dayalı çalışmalarıyla her geçen gün daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyor. Dernek, hem bireylerin hem de kurumların katkılarıyla toplumda dayanışma bilincini güçlendiriyor.
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!






