banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vali Aktaş ve Başkan Sezer Gölcük Huzurevi sakinlerini unutmadı

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kurban Bayramı vesilesiyle Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile birlikte huzurevi sakinlerini ziyaret etti. 

06 Haziran 2025 12:42
Vali Aktaş ve Başkan Sezer Gölcük Huzurevi sakinlerini unutmadı

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Gölcük Prof. Dr. İsmail Barış Huzurevi’ni sakinlerine sürpriz bayram ziyareti gerçekleştirdi. Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in de eşlik ettiği ziyarette Vali Aktaş, bir araya geldiği huzurevi sakinlerinin Kurban Bayramını tebrik etti. 

ŞEHİTLERİN KABİRLERİNE ÇİÇEKLER BIRAKILDI 

Kurban Bayramı münasebetiyle Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Şehitler Mezarlığı’nda yer alan şehitlikte düzenlenen anma törenine de katıldı. Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin ve Gölcük Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yücel Korkut ile birlikte Başkan Sezer, Kuran-ı Kerim Tilaveti sonrasında şehitler için dualar ederek kabirlerine karanfiller bıraktılar.

ŞEHİT VE GAZİ AİLELER UNUTULMADI 

Şehitlikteki törenin ardından Kaymakam Gültekin, Garnizon Komutanı Korkut ve Başkan Sezer, ziyaretlerine devam ederek; şehit Adem Başoğlu’nun ailesi ile Kore gazisi Mustafa San ve ailesiniz ziyaret ettiler. Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Sezer, şehit ve gazi ailelerinin bayramını tebrik etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.