Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yeni itfaiye biriminin mahalle halkı için hayırlı olmasını dileyerek şu ifadeleri kullandı:
“Bölge sakinlerimizin uzun süredir talep ettiği İtfaiye Merkezini, Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle hayata geçirmiş bulunuyoruz. Bu önemli yatırımla birlikte, Yukarı Hereke’de yangınlara ve olası afet durumlarına karşı daha hızlı ve etkin müdahale sağlanabilecek.”
.gif)
TAHİR BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ
Başkan Söğüt, katkılarından dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür ederek şunları kaydetti: “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a desteklerinden dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Körfez Belediyesi olarak, her türlü afete karşı hazırlıklı olmak amacıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun” dedi.
04 Haziran 2025 13:06
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!




