Meclis gündeminde önemli konular yer aldı. Süre uzatımı talepleri kapsamında; GES (Güneş Enerji Santrali) projesi ile Kayacık Mahallesi 1119 ada için hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı değerlendirildi.
İmar Komisyonu raporları çerçevesinde ise; Marmara Denizi ve Adalar Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarında, Yalova ili Altınova ilçesi Tokmak Köyü’nde “iskele” amaçlı imar planı teklifi, Kayacık Mahallesi 1275 ada ve çevresi için yapılan plan tadilatı ile Karamürsel genelindeki uygulama imar planı notlarında yapılması planlanan değişiklikler görüşüldü.
Ayrıca, Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından sunulan 2024 yılı Kesin Hesabı ve Yönetim Dönemi Hesap Cetvelleri ile Yazı İşleri Müdürlüğünün sunduğu, Belediye Başkanına feragat yetkisi verilmesiyle ilgili meclis kararına ek madde talebi meclis üyelerinin onayına sunuldu. Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.
.gif)
06 Mayıs 2025 20:29
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı




