banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi’nden Mobil İkram Aracı ile TÜPRAŞ işçilerine destek

İzmit Belediyesi, hak mücadelesi veren TÜPRAŞ işçilerinin yanında durarak hem sahadaki varlığı hem de sunduğu ikram hizmetiyle emekçilere moral ve destek vermeyi sürdürüyor. 

05 Mayıs 2025 23:58
İzmit Belediyesi’nden Mobil İkram Aracı ile TÜPRAŞ işçilerine destek

İzmit Belediyesi, TÜPRAŞ işçilerinin hak arayışında yanlarında durmaya ve dayanışma göstermeye devam ediyor. Emek mücadelesi veren işçilerin direnişine İzmit Belediyesi de Mobil İkram Aracı ile destek vererek anlamlı bir dayanışma örneği sergiliyor.

DAİMA EMEKÇİNİN YANINDA

Sabahın erken saatlerinde alana gelen İzmit Belediyesi Çınar Ekibi, işçilere sıcak çorba ve çay ikram ederek destek sundu. İzmit Belediyesi Meslek Odası ve Sendika Masası Sorumlusu Cem Serhat Dayanç da alana gelerek işçileri yalnız bırakmadı. Dayanç, işçilerle sohbet ederek hem taleplerini dinledi hem de İzmit Belediyesinin her zaman emekçilerin yanında olduğunu bir kez daha ifade etti.

“FATMA ABLA’YA HELAL OLSUN”

TÜPRAŞ işçileri, İzmit Belediyesinin bu desteğinden büyük memnuniyet duyduklarını sık sık dile getiriyor. Mobil İkram Aracı’nın sunduğu hizmetten duydukları memnuniyeti “Fatma Abla’ya helal olsun” sözleriyle ifade eden işçiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.