banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fatma Kurtuluş: Bu mübarek gecenin manevi ikliminden en güzel şekilde faydalanılmalı

Yeniden Refah Partisi’nden Darıca Belediye Başkan Adayı olan Fatma Kurtuluş, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  

13 Şubat 2025 16:18
Fatma Kurtuluş: Bu mübarek gecenin manevi ikliminden en güzel şekilde faydalanılmalı

Kurtuluş şöyle konuştu: Bu mübarek gecenin manevi ikliminden en güzel şekilde faydalanılmalı. Affın, mağfiretin ve rahmetin kapılarının sonuna kadar açıldığı bu kutlu gecede duaların kabul olmasını diliyorum.

Berat Kandili, yüce rabbimizin bizlere sunduğu en kıymetli zaman dilimlerinden biridir. Bu mübarek gece vesilesiyle günahlarımızdan arınmayı, kalplerimizi iyilikle doldurmayı ve daha güzel bir geleceğe hep birlikte yürümeyi temenni ediyorum. 

Rabbim, dualarımızı kabul etsin, bizleri affına ve rahmetine nail eylesin. Kurtuluş mesajının sonunda hükümete ABD sorusu yönelterek, “Gazze’de cehennemi yaşatacağız’ diye avazı çıktığı kadar bağıran ABD yönetimine karşın neden Kürecik Üssü’nü kapatmıyor, petrol vanalarını İsrail’e kısmıyoruz?” dedi. 

Kurtuluş, Berat Kandili’nin başta Darıcalılar olmak üzere tüm İslam âlemine sağlık, huzur ve esenlik getirmesi temennisinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.