Kamil Şirin'den Müsavat Dervişoğlu teşekkürü!
Siyaset, 13 Ocak 2025 19:11İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Kamil Şirin, Genel Başkanları Müsavat Dervişoğlu’nun katılımıyla İzmit’te gerçekleştirilen toplantıya olan ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Kamil Şirin’in yazılı açıklamasının içeriği şöyle:
11 Ocak Cumartesi günü, Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu'nun katılımıyla düzenlediğimiz toplantı, Kocaeli’de büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleşti. Bu tarihi gün, Kocaeli Teşkilatımızın İYİ Parti'ye olan inancını ve kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Katılım gösteren tüm dostlarımıza, üyelerimize ve Kocaeli halkımıza gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum.
Sayın Genel Başkanımız Dervişoğlu’nun vizyoner liderliğiyle gerçekleşen bu etkinlik, sadece siyasi bir buluşma değil, ülkemizin geleceği için atılan güçlü bir adımdır. Kocaeli, tarihsel sorumluluğunun bilinciyle, Cumhuriyetimizin temellerini daha da güçlendirmek ve ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için mücadeleye kararlı bir şekilde devam etmektedir.
Kocaeli Teşkilatımız, yerel düzeydeki güçlü duruşuyla partimizin ülke çapındaki hedeflerine katkı sağlamak adına her geçen gün daha da güçleniyor. Halkımızın bu büyük desteği, yalnızca moral kaynağımız değil, aynı zamanda Türkiye’nin dört bir yanında değişim ve dönüşüm mücadelesinin lideri olma sorumluluğumuzu daha da pekiştiriyor.
Bu anlamlı buluşma, adeta bir miting havasına büründü. Katılımcıların coşkusu, partimize olan güçlü inancı bir kez daha ortaya koydu. Bu heyecan ve birliktelik, bize daha büyük bir motivasyon kaynağı oldu.
Ayrıca, bu etkinliğin duyurulmasına ve halkımıza ulaşmasına katkı sağlayan değerli basın mensuplarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Onların özverili çalışmaları, sesimizin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağladı ve etkinliğimizin başarısına önemli ölçüde katkıda bulundu.
Bu anlamlı buluşmaya katılım sağlayan, bizi yalnız bırakmayan ve her zaman desteğini esirgemeyen tüm Kocaelililere sonsuz teşekkürlerimi sunuyor; daha güçlü, daha demokratik, daha adil bir Türkiye için birlikte omuz omuza, kararlılıkla yol almaya devam edeceğimizi vurguluyorum.
Siyaset, 13 Ocak 2025 19:11
Yorumlar (0)
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
