Kocaeli halkı elektrik kesintilerinden illallah etti!
, 20 Eylul 2024 10:32DEM PARTİ Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu ve DEM PARTİ Kocaeli İl Eş Başkanı Ebru Öcal, yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin SEDAŞ’ın önünde açıklamalarda bulundular. Kocaeli halkının elektrik kesintilerinden mağdur olduğunu söyleyen Gergerlioğlu, Bakanlık düzeyinde konunun takipçisi olacağını ifade etti.
SEDAŞ KOCAELİ HALKINI MAĞDUR EDİYOR
Kocaeli halkının elektrik kesintilerinden illallah ettiğini söyleyen Gergerlioğlu, “Her gün Kocaeli’nin birçok yerinden şikayet alıyoruz! Sabahtan akşama kadar süren elektrik kesintileri vatandaşı perişan etmiş durumda. Elektrikli cihazaları bozan, vatandaşın günlük yaşamını zora sokan bu elektrik kesintileri karşısında SEDAŞ’ın önünde bir açıklama yapma ihtiyacı hissettik. Konuyu aynı zamanda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na da iletiyoruz! Bu sorumsuzluk nedendir? SEDAŞ’ın bu elektrik kesintileri zamanında altyapı çalışmalarına gereken önemin verilmemesinden kaynaklıdır. Altyapı çalışmalarına gereken önem verilmediği için SEDAŞ Kocaeli halkını mağdur etmektedir. Yüz binlerce insan SEDAŞ’ın mağduru olmuş durumda ve SEDAŞ’ın umurunda değil.” ifadelerini kullandı.
“BAKANLIK DÜZEYİNDE TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”
Kocaeli Milletvekili olarak tüm Kocaeli halkı adına SEDAŞ’ı protesto ettiğini söyleyen Gergerlioğlu, “SEDAŞ’ın bu keyfiliğini, pervasızlığını, fütursuzluğunu Ankara’da Bakanlık düzeyinde etkili bir şekilde takip edeceğim. SEDAŞ ve SEPAŞ olarak iki ayrı firma var. Dağıtım ve faturalandırma hizmeti vermek için kurulmuşlar fakat halka hizmet etmekten ziyade para kazanmak ile meşguller. Altyapı hizmetleri eksik olduğu için de halkın büyük mağduriyeti mevzu bahis. Kocaeli gibi bir sanayi kentinde bu denli ağır, yoğun elektrik kesintilerini kabul etmiyoruz. Kocaeli İl Eş Başkanımız Ebru Öcal ile SEDAŞ’a Kocaeli halkı adına bir hatırlatmada bulunuyoruz. Kocaeli’nin elektrik sorununun bir an evvel çözülmesi gerekiyor!” şeklinde konuştu.
Yorumlar (0)
Bir haftada 33 kişi boğulmaktan kurtarıldı!
Dev temizlik şirketi de iflas etti
AKP'nin elinde topluma söyleyecek bir öyküsü kalmadı
Bir başkan daha tutuklandı
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
