Gölcük, İzmit ve Körfez’deki kiralamalar
Gündem, 17 Ağustos 2024 10:25Büyükşehir encümeninde çeşitli konular görüşülüp karara bağlanırken Gölcük, İzmit, Karamürsel ve Körfez’deki yerler için kiralama ihalesi düzenlendi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısı Genel Sekreter Hayri Baraçlı başkanlığında gerçekleştirildi. Encümen toplantı salonunda düzenlenen toplantıda kiralama ihaleleri yapılırken çeşitli konular görüşülerek karara bağlandı. Yapılan ihalelerde en yüksek ve en düşük teklif veren firmalar belli olurken kazanan firmaların ihale komisyonunun değerlendirmesinin ardından açıklanacağı belirtildi.
Gölcük Denizevler Sahil Parkı’nda bulunan kafeterya ve çay bahçesi için düzenlenen ihaleye iki kişi teklif verdi. Açık artırma usulü yapılan ihalede Oğuzhan Yavuz 32 bin TL’lik teklif sunarken Nihat Talay ikinci turda çekildi. İzmit ilçesi Fatih Mahallesi’nde bulunan Kültürel Sosyal Tesis için Kocaeli Ordulular Kültür ve Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına Nurettin Arıcan 7.000 TL’lik teklif verirken Kabaloğlu Mahallesi’ndeki Kent Ormanı’nda bulunan büfe/kafeterya için Rüstem Özgenç 2.750 TL’lik teklif verdi. Körfez ilçesi Hacı Osman Mahallesi’nde bulunan araç park yeri için Çağım Ulaşım Hizmetleri adına Orhan Dede 86.000 TL’lik teklif sundu.
EREĞLİ’DEKİ BALIK YAZIHANELERİ
Karamürsel ilçesi Ereğli Mahallesi’nde bulunan balık yazıhaneleri için de kiralama ihaleleri düzenlendi. 1 No’lu yazıhane için İbrahim Kaldırımcı 7.500 TL, 5 No’lu yazıhane için Dilan Aytaş 7.000 TL, 6 No’lu yazıhane için Aykut Özkan 6.500 TL, 7 No’lu yazıhane için Murat Dursun 10.000 TL, 8 No’lu yazıhane için Suat Dursun 10.000 TL ve kafeterya için Orhan Ersan 4.250 TL’lik teklif verdi.
.gif)
Gündem, 17 Ağustos 2024 10:25
Yorumlar (0)
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
Kocaeli’de bayramda trafik tedbirleri: O araçlara kısıtlama
Başkan Gökçe’den hoşgörü ve dayanışma vurgusu
Kocaeli Valiliği uyardı: Sağanak yağışlara dikkat!
Bayramda o şekerlere dikkat!
