Valilik Bilgi İşlem Müdürü Öznur Barış emekli oldu
Gündem, 15 Şubat 2024 15:09Kocaeli Valiliği Bilgi İşlem Şube Müdürü Öznur Barış 35 yıllık kamu görevinin ardından emekliliğe ayrıldı. Mesai arkadaşları tarafından düzenlenen veda yemeğinde ise duygusal anlar yaşandı.
Kocaeli Valiliği’nin sevilen isimlerinden Bilgi İşlem Şube Müdürü Öznur Barış, son 12 yılı şube müdürlüğü olmak üzere toplam 35 yıllık kamu görevini başarıyla tamamladıktan sonra emekliliğe ayrıldı. Mesai arkadaşlarıyla vedalaşan Barış’a bir de sürpriz yapıldı. Öğle vakti gerçekleşen organizasyonda tüm sevdikleriyle yemekte bir araya gelen Barış duygu dolu anlar yaşadı.
Mesai arkadaşlarının çiçek ve hediye takdiminden sonra söz alan Barış “Bugün burada olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. Evet emekli olmak istiyordum ama en zor olan sizlerden ayrı olmaktı. Sevmek ve sevilmek çok güzel bir duygu. Tüm sevdiklerim bugün burada toplanmış. Çok mutlu oldum. Güzel günlerimiz oldu. Zor günlerimiz de. Allah’ın izniyle hepsinin üstesinden geldik. Hepinizden Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin. Hepinizi çok seviyorum” dedi.
.gif)
35 YIL SÜREN KAMU GÖREVİ
1970 İzmit doğumlu olan Öznur Barış, sırasıyla İPRAŞ İlkokulu, İPRAŞ 50. Yıl Ortaokulu, İzmit Ticaret Lisesi ile yüksek öğrenimini Yıldız Üniversitesi Kocaeli Meslek Yüksek Okulu İşletmecilik Bölümünden mezun oldu. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü ile lisans öğrenimini tamamladı. Çalışma hayatına 1989 Eylül ayında İGSAŞ Pazarlama ve Satış Müdürlüğü’nde başladı. 15 yıl İGSAŞ’ta çalıştıktan sonra özelleştirme sonrası Körfez Kaymakamlığı Nüfus Müdürlüğü’nde Şef olarak görevine devam etti. 2011 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açtığı görevde yükselme sınavını kazanarak Kocaeli Valiliği Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü görevine başlamıştı. Öznur Barış, 12 yıl bu görevi sürdürdükten sonra toplam 35 yıl süren kamu görevinin ardından emeklilik kararı aldı.
Gündem, 15 Şubat 2024 15:09
Yorumlar (0)
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
