Şeyh Sait’in torunu Yeniden Refah'tan aday oldu
Siyaset, 23 Ocak 2024 15:39
Yeniden Refah Partisi, Türkiye Cumhuriyeti’ne isyan kalkışmasında bulunan Şeyh Sait'in torunu olan AKP eski Milletvekili Faruk Septioğlu’nu Elazığ'dan aday gösterdi.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu laik cumhuriyeti ortadan kaldırma teşebbüsünde bulunan Şeyh Sait'in torunu olan AKP eski Milletvekili Faruk Septioğlu, Yeniden Refah Partisi'nin Elazığ Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.
ŞEYH SAİT'İN TORUNU YENİDEN REFAH'IN ELAZIĞ ADAYI OLDU
31 Mart yerel seçimler öncesi siyasi partiler aday belirleme işlemlerini hızlandırırken, Yeniden Refah Partisi çok konuşulacak bir hamle yaptı. Geçmiş dönemlerde Adalet Partisi, CHP ve DYP bünyesinde siyasette bulunan Şeyh Sait'in torunu Ali Rıza Septioğlu'nun oğlu Faruk Septioğlu, Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan adayı oldu.
AYNI ZAMANDA AKP’DEN ESKİ MİLLETVEKİLİ
Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan, ayrıca AKP eski Milletvekili olan Septioğlu'yla anlaşmaya vardıklarını sosyal medya hesabından duyurdu. Erbakan paylaşımında, "Elazığ milletvekili Merhum Ali Rıza Septioğlu'nun oğlu, 23. ve 24. Dönem Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu partimize katılarak Elazığ Belediye Başkan Adayımız oldu. Kıymetli başkanımızı tebrik ediyor, hayırlı hizmetler diliyoruz." diye konuştu.
FARUK SEPTİOĞLU KİMDİR?
Faruk Septioğlu, 2 Şubat 1961'de Elazığ Palu'da dünyaya geldi. Babasının adı Ali Rıza, annesinin adı Naciye olan Septioğlu, Ticaret Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Bayındırlık Bakanlığı'nda görev yaptı. 1991-1995 yıllarında Adıyaman Çimento Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Septioğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlüğü, Fur-Sel Madencilik Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yaptı. 23. ve 24. Dönem Elazığ’dan milletvekilliği yaptı.
Siyaset, 23 Ocak 2024 15:39
Yorumlar (0)
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
