MARKA Futbol Törenine Kocaelispor, Samsunspor, Ertuğrul Hoca damgası
Spor, 09 Haziran 2023 03:26[2023 Marka Futbol Ödül Töreni Ahmet Özer'in sunumuyla Kocaelispor’un ev sahipliğinde kongre merkezinde Türk Futbolunun önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşirken Kocaelispor,Samsunspor, Kütahyaspor, Ertuğrul Sağlam konuşuldu.
2023 MARKA Futbol ödül törenine Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Alim Işık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni teknik direktör İzzet Erdoğan, Teknik Direktör, Ertuğrul Sağlam, Türkiye'nin ilk Futbol Menajeri Ufuk Gezeroğlu, Kocaelispor U19 Teknik Direktörü Ali Mumcu, Kocaelispor U17 Teknik Direktörü Murat Tiraki, Kocaelispor U16 teknik direktörü Uğur Soykan, Kocaelsipor Altyapı koordinatörleri Zeki Kaya, Ramiz Soydaş, Spor yorumcusu Ahmet Akçan, Kocaelispor Sportif Direktörü Bayram Oral, Kocaelispor kaleci antrenörü Nihat Köksal, KBB Spor Müdürü Alparslan Arslan, Körfezli Futbol Adamı Metin Özkan, TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer, Kocaelisporlu futbolcular Tayfun Aydoğan, Mert Çölgeçen, Mehmet Yılmaz ve Samet Ali Kaya, geçen sezon Sakaryaspor formasını giyen Kocaelispor’un eski futbolcusu Burak Süleyman ve Kocaelispor altyapısından futbolcular ve Spor Basını temsilcileri katıldı.
1. LİG'DE YILIN KULÜP BAŞKANI-
2023 Marka Futbol ödül töreninde 1. Lig Yılın Kulüp Başkanı ödülünü Samsunspor Teknik Direktörü Yüksel Yıldırım kazandı.Yılın teknik direktörü Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu oldu. Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı Ödülünü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın İl Belediye Başkanı Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık aldı. TFF 1. Lig Yılın Karması ödüllerini Yunus Emre Çift, Alim Öztürk, Gaetan Laura, Burak Süleyman kazandı. Yılın spor yorumcusu A Spor’dan Akmet Akçan oldu. Ahmet Akçan'a ödülünü Engin Koyun takdim etti. Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, Marka Futbol Ödül Töreni’nde yaptığı konuşmada şunları dile getirdi,”Bu organizasyon için Ahmet Bey’e teşekkür ederim. Beni en iyi camia kulübü başkanı olan Yüksel Bey anlar. Kendisi Türk futbolu adına çok önemli bir isimdir.
.gif)
Camia takımlarında başkanlık yapmak çok zordur. Anadolu takımlarımızın ayakta kalmaları adına bu tür başkanlar çok önemli. Bizim hayallerimize Samsun ekibi erken başladı. Çıktıkları yolda başarılar diliyorum. “ Marka Futbol Ödül Töreni’nde onur ödülü alan ve Kocaelispor ile de anılan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam:” Bir Samsunsporlu olarak şampiyonluktan ötürü başkanımızı ve emeği geçen herkesi kutlarım.
Samsunspor, Türkiye’ye örnek olabilecek bir kulüp modeli oluyor. 36 yılını profesyonel futbolun içinde geçirmiş, her liginde top oynamış, her yaş grubunda milli olmuş bir teknik adam olarak şunu ifade etmek istiyorum. “Süper Lig’e baktığımızda, 36 yıllık kariyerimde seviyesizliğin bu kadar arttığı, saygısızlığın zirve yaptığı, kuralların kişiye göre değiştiği, futbolun bu kadar değer kaybettiği başka bir yıla şahit olmadım. Futbolun marka değeri ayaklar altında. Avrupa’daki altıncı ekonomiyiz diyerek yarıştığımızı ifade ediyoruz. Nereye yarışıyorsunuz! En yaşlı, en temposuz, topun oyunda en az kaldığı lig bizim ligimiz. 550 milyon dolar olan gelir 150 milyonlara indi, izlenme sayısı iyice azaldı.
El birliği ile Türk futbolunu çukurun dibine gönderdik. Toparlanmazsa toprağı da üzerine atmaya başlayacağız. Hep birlikte sorumluluk almalıyız. Hz. Ali’nin güzel bir sözü var. Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz. Cetvelin doğru olmazsa kimi getirirsen bu işler düzelmez. Yamuk insandan da doğru iş çıkmaz. Önce insanı düzeltmemiz lazım.
Sonra doğruyu bulursunuz. Doğru kulüp modeli, rasyonel, bilimsel çalışmak, liyakatı öne çıkaran bakış açısı şart. Futbolun içindeki paydaşlar futbola değer katmalı. Oyuncu yetiştirmek için insan, imkan, eğitici, para ve zaman lazım. Alt yapıda sağlıklı üretim olursa işler bakın nasıl toparlanıyor'
Spor, 09 Haziran 2023 03:26
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
