AK gençler sahayı boş bırakmıyor
Siyaset, 29 Nisan 2023 07:09AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan, seçim sürecinde sahayı bir an olsun boş bırakmıyor. Başkan Çağlayan ve teşkilat üyeleri bir günde üç ayrı ilçede gençlerle bir araya geldi, ziyaretler gerçekleştirdi
AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçim sürecinde sahayı bir an olsun boş bırakmıyor. Yoğun tempo ile çalışan AK Gençler, aynı gün içerisinde, Esnafından, internet kafesine, gençlerin en çok ziyaret ettiği marka kuruluşlara kadar girerek, 3 ayrı ilçeyi ilmek ilmek gezdi.
BİR GÜNDE ÜÇ İLÇE GEZDİ
Ziyaretlerine İzmit’te başlayan Başkan Çağlayan’a, İzmit Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş ve yöneticileri eşlik etti.İzmit’te genç esnafları ziyaret ederek kolaylıklar dileyen Çağlayan, yolda vatandaşlarla da sohbet etti. Büyüklerden de hayır duasını isteyen gençler, “Davamıza, sevdamıza ve Cumhurbaşkanımıza olan inanca bir kez daha şahit olduk” dedi.
.gif)
MÜCADELEMİZ GELECEĞİMİZ İÇİN
Çağlayan’ın İzmit ziyaretinin son durağı, yürüyüş yolunda açılan Gençlik Kolları stantları oldu. Vatandaşa Türk Bayrağı hediye eden gençler, bir anda birçok çocukların bayrak istekleriyle karşılaştı. Aldıkları bayrağı öperek alnına koyan gençleri gören Başkan Çağlayan, “İşte bu Vatan sevgisiyle büyüyecek, nesiller için mücadelemiz” dedi.
ZİYARETLERE DEVAM
AK Gençler, İzmit’in ardından, Dilovası esnafıyla buluştu. Ziyaret sırasında Çağlayan’a Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve yönetimi eşlik etti. Gittikleri her yere Cumhurbaşkanının selamını ileterek desteklerini isteyen gençler, esnafa hayırlı kazançlar diledi. Ardından Başkan Çağlayan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Demir, geçtiğimiz günlerde iş kazası geçiren Dilovası Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Adıgüzel’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
“SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ”
Dilovası’nın ardından Başkan Çağlayan, soluk kesmeden Çayırova’da stant açan Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren ve yönetimi ile bir araya geldi. Çağlayan, “Bugün masa altından terörle el sıkışarak sessiz kalanlara halkımız 14 Mayıs’ta gereken cevabı verecektir. Bizler de ne sandıkları, ne de sahayı son güne dek boş bırakmadan gece gündüz çalışarak Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü tutacağız. İnanıyoruz ki gençler olarak en büyük destek Kocaeli’den gelecek” dedi.
Siyaset, 29 Nisan 2023 07:09
Yorumlar (0)
Emekliye bir dokun bin ah işit
Obezite sadece fazla yemek yemekten kaynaklanmaz
Körfezli özel çocuklardan keyifli ve eğitici ziyaretler
Kocaeli’nin ulaşım vizyonu Berlin’de vitrine çıktı
Ders saatleri 40 dakikadan 30 dakikaya düşürülecek
İSU’dan baraj çevrelerine yakın koruma çiti
İzmit Belediyesinden öğrencilere pizza
Kocaeli’yi Kitap Fuarı heyecanı sardı
Mansur Yavaş istifa ettiğini açıkladı
Kartepe Kent Meydanı’nda tehlike geliyorum diyor!
Motorine indirim geliyor
Yeni nesil ATM'lerde kart yok!
Körfez Gençlerbirliği potoda lige galibiyetle başladı
Gölcük’te alışveriş festivali kapılarını açıyor
O ilçede okul kantinlerine sıkı denetim
Bu belirsizlik ve mağduriyet bitsin artık!
Annesi vahşice öldürülen kızı linç ettiler!
Derince’deki 120 yataklı sağlık tesisinde çalışmalar hız kesmiyor
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Fırtınaya dikkat!
Altın yatırımcılarını neler bekliyor?
Yeni vergi mi geliyor?
Kocaeli İtfaiyesi, Fransız meslektaşlarına ders verdi
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
