AK gençler sahayı boş bırakmıyor
Siyaset, 29 Nisan 2023 21:36AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan, seçim sürecinde sahayı bir an olsun boş bırakmıyor. Başkan Çağlayan ve teşkilat üyeleri bir günde üç ayrı ilçede gençlerle bir araya geldi, ziyaretler gerçekleştirdi
AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçim sürecinde sahayı bir an olsun boş bırakmıyor. Yoğun tempo ile çalışan AK Gençler, aynı gün içerisinde, Esnafından, internet kafesine, gençlerin en çok ziyaret ettiği marka kuruluşlara kadar girerek, 3 ayrı ilçeyi ilmek ilmek gezdi.
BİR GÜNDE ÜÇ İLÇE GEZDİ
Ziyaretlerine İzmit’te başlayan Başkan Çağlayan’a, İzmit Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş ve yöneticileri eşlik etti.İzmit’te genç esnafları ziyaret ederek kolaylıklar dileyen Çağlayan, yolda vatandaşlarla da sohbet etti. Büyüklerden de hayır duasını isteyen gençler, “Davamıza, sevdamıza ve Cumhurbaşkanımıza olan inanca bir kez daha şahit olduk” dedi.
.gif)
MÜCADELEMİZ GELECEĞİMİZ İÇİN
Çağlayan’ın İzmit ziyaretinin son durağı, yürüyüş yolunda açılan Gençlik Kolları stantları oldu. Vatandaşa Türk Bayrağı hediye eden gençler, bir anda birçok çocukların bayrak istekleriyle karşılaştı. Aldıkları bayrağı öperek alnına koyan gençleri gören Başkan Çağlayan, “İşte bu Vatan sevgisiyle büyüyecek, nesiller için mücadelemiz” dedi.
ZİYARETLERE DEVAM
AK Gençler, İzmit’in ardından, Dilovası esnafıyla buluştu. Ziyaret sırasında Çağlayan’a Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve yönetimi eşlik etti. Gittikleri her yere Cumhurbaşkanının selamını ileterek desteklerini isteyen gençler, esnafa hayırlı kazançlar diledi. Ardından Başkan Çağlayan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Demir, geçtiğimiz günlerde iş kazası geçiren Dilovası Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Adıgüzel’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
“SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ”
Dilovası’nın ardından Başkan Çağlayan, soluk kesmeden Çayırova’da stant açan Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren ve yönetimi ile bir araya geldi. Çağlayan, “Bugün masa altından terörle el sıkışarak sessiz kalanlara halkımız 14 Mayıs’ta gereken cevabı verecektir. Bizler de ne sandıkları, ne de sahayı son güne dek boş bırakmadan gece gündüz çalışarak Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü tutacağız. İnanıyoruz ki gençler olarak en büyük destek Kocaeli’den gelecek” dedi.
Siyaset, 29 Nisan 2023 21:36
Yorumlar (0)
Körfezim Eğitim Kurumları’nda liseye geçiş coşkusu!
KOÜ’de kulakların pasını silen müzik dinletisi
Hayat kimya, Türkiye’nin en mutlu işyerleri listesinde
Başkan Hürriyet Fas’taki UCLG Dünya Kongresi’nde konuşacak
Vali Aktaş, Derince’de projeleri yerinde inceledi
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan Mayıs ayında 54 soru önergesi, 26 komisyon başvurusu
Hak arayan öğretmene cop, yoksulluğa ve adaletsizliğe sessizlik!
Başkan Büyükakın, Değirmendere sahilindeki çalışmaları yerinde inceledi
Anahtar Parti Kocaeli’de toplanamıyor!
Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sınırcı’nın KOTO ziyaretinde neler konuşuldu?
OYAK Çimento’nun o raporunda ne var?
Çayırova’da Spor Lisesi inşaatında tempo yüksek
Körfez Petkim Orta Okulu’nun kızlarından büyük proje
Büyükşehir, Fuar Park ile gurur duyuyor!
Bahçeli yine esti gürledi!
Binlerce kişinin emekli maaşları iptal edildi
Bir haftada 33 kişi boğulmaktan kurtarıldı!
Dev temizlik şirketi de iflas etti
AKP'nin elinde topluma söyleyecek bir öyküsü kalmadı
Bir başkan daha tutuklandı
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
