AKP’liler 12 ilçede aynı anda sahaya inecek
Gündem, 19 Ocak 2023 07:07AK Parti’de büyük gün; yarın 12 ilçede aynı anda bütün teşkilat sahada olacak:
AK Parti, ‘Türkiye Yüzyılı Başlıyor, 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ programı bugün Kocaeli’de gerçekleşecek. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ana konuğu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin olacağı porgramda misafir MKYK üyeleri ve milletvekilleriyle 12 ilçede aynı anda 12 ayrı program gerçekleştireceklerini açıkladı.
AYNI ANDA 12 İLÇEDE BİRDEN PROGRAM
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığınca Türkiye genelinde başlatılan “Türkiye Yüzyılı Başlıyor, 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programının Kocaeli ayağı yarın (20 Ocak Cuma) gerçekleşecek. Aynı anda 12 ilçede birden misafir AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri ve milletvekillerinin de katılacağı programın ana konuğu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati olacak.
İŞ İNSANLARI VE İSTİŞARE İLE TOPLANTILAR
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda saat 14.30’da Basın Toplantısı gerçekleştirecek olan Bakan Nebati, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyaretlerinin yanı sıra saat 16.00’da Kocaeli Ticaret Odası’nda (KOTO) iş insanlarına hitap edecek. Bakan Nebati, daha sonra saat 19.00’da Seka Park Deniz Restaurant’ta AK Parti İstişare Kurulu Üyeleriyle bir araya gelecek.
HEP BERABER SAHADAYIZ
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihi olarak 14 Mayıs 2023’ü işaret ettiğine dikkat çeken AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Üç yıldır her günümüzü yarın seçim olacakmış gibi çalışarak geçirdik. Her gün sahada, her gün milletimizin yanındaydık. Şimdi önümüzde sayılı bir zaman dilimi kaldı. Bakanımız Sayın Nureddin Nebati’nin ve misafir milletvekillerimizin katılımıyla gerçekleştireceğimiz 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı bu açıdan teşkilatımıza da yeni bir heyecan yükleyecek. Programda ana kademe, kadın, gençlik kollarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizle hep beraber gün boyu sahada olacağız” dedi.
.jpg)
Gündem, 19 Ocak 2023 07:07
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
