İsmet İşeri’den Başiskele ziyareti
Siyaset, 29 Aralık 2022 12:00CHP’den milletvekili aday adayı olmak için İl Başkan Yardımcılığı ve İl Saymanlığı görevlerinden istifa eden İsmet İşeri ilçe örgütlerine yönelik ziyaret turuna başladı.
Anıl Acurman Başkanlığı’ndaki CHP Başiskele yönetimiyle bir araya gelen İsmet İşeri bu ziyarette şöyle konuştu:
Sayın Başiskele İlçe Başkanım ve kıymetli yönetimi. Öncelikle beni misafir ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Bilindiği üzere 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için Genel Merkezimizin gönderdiği genelge üzerine 26 Aralık 2022 tarihinde il başkan yardımcılığı görevimden istifa ettim. Dün Gölcük İlçe Başkanlığı’na yapmış ziyaretle de örgütlerimize hem kendimi anlatmak hem de yaklaşık 3 sene beraber çalıştığımız için teşekkür etmek adına ziyaretlere başladım.
Kendimden kısaca bahsetmek gerekirse 1984 yılından bu yana Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak Gölcük’te mesleğimi icra etmekteyim. Gençlik kollarında başlayan siyasi hayatımda 2012 – 2018 yılları arasında 3 dönem ard arda ilçe başkanlığı yaptım. 2019 yerel seçimlerinde de Gölcük Belediye başkan adayı oldum. Gölcük’te CHP olarak artan ivmemize katkıda bulunduğumu düşünüyorum.
Her ne kadar Başiskele zor bir yer olsa da burada partimizin yükselen ivmesini yakından takip ediyorum. Özellikle 2014 yılında Aysun Hocamın Başiskele Belediye Başkan adaylığı, aynı dönemde beraber ilçe başkanlığı yaptığım İrfan Keskin, parti büyüğümüz önceki dönem il başkanım Cengiz Sarıbay’ ın, önceki dönem il sekreterimiz Hüseyin Acurman’ ın, bu dönemde sayın başkan Anıl Acurman ve ekibinin partimizin bu bölgede artan bir değer olmasında katkıları ve emekleri çok büyük. Anıl Başkan’ın nezdinde geçmişten günümüze partimizde emeği geçen katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.
Başiskele benim için yabancı bir yer değil. Merhum Bülent Ecevit’in kırsal kalkınmayı hedefleyen Köy Koop. Projesi için “Toprak İşleyenin Su Kullananın” söylemi ile birlikte burada da başlayan tarımsal kooperatiflerin kurulmasında yardımcı oldum.
Başiskele, Kocaeli’ nin yükselen yıldızı olmakla beraber buna paralel olarak bir şeyler eksik kalıyor. Turizm konusunda bölgenin son dönemlerde en popüler yeri olmasına rağmen, adeta yeşil alanları yok etme ve betonlaşma konusunda tercih edilen bir yer konumuna geldi.
Bu gidişle elimizde sadece övünebileceğimiz tek eser Yuvacık Barajı kalacak. Yaklaşık 115 bin nüfuslu bir yerin trafik sorunundan plansız yapılaşmaya ekonomik sıkıntıdan özellikle aldığı dış göçlerle yabancılaşmaya kadar halkın yaşadığı sorunlar belli.
Kısacası Başiskele’ nin sorunlarını biliyorum. Sorunlarınız emin olun benim de sorunumdur. Sizlerin nezdinde komşum Başiskele halkına sözümdür. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bundan sonra da sizinle beraberim. Hedefimiz iktidar, kıvılcımı yakaladık, ateşi harlıyoruz.
Sizlerin bir komşusu, ağabeyi kardeşi kısaca sizlerinde bir evladı olarak yerelde ve genelde Kocaeli’ de iktidar olmak için sizlerle yan yana olmaktan, bu zorlu yolu el ele kol kola yürümekten büyük onur duyuyorum. Yolumuz açık olsun.
Siyaset, 29 Aralık 2022 12:00
Yorumlar (0)
Gölcük’te alışveriş festivali kapılarını açıyor
O ilçede okul kantinlerine sıkı denetim
Bu belirsizlik ve mağduriyet bitsin artık!
Annesi vahşice öldürülen kızı linç ettiler!
Derince’deki 120 yataklı sağlık tesisinde çalışmalar hız kesmiyor
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Fırtınaya dikkat!
Altın yatırımcılarını neler bekliyor?
Yeni vergi mi geliyor?
Kocaeli İtfaiyesi, Fransız meslektaşlarına ders verdi
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
