SEDAŞ yöneticileri muhtar dernek başkanlarıyla bir araya geldi
Gündem, 05 Kasım 2022 23:03Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Üst Yönetim Ekibinin, Muhtar Dernek Başkanları ile yaptığı etkin iletişim toplantısının ikinci durağı Kocaeli oldu.
Kocaeli İl ve İlçelerinin Muhtar Dernek Başkanları ile buluşan SEDAŞ yöneticileri, kent genelinde yürütülen elektrik dağıtım faaliyetleri hakkında muhtarları bilgilendirdi. Etkin iletişimi sürdürmek amacıyla SEDAŞ Üst Yönetim Ekibinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; SEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Burhan Ak, SEDAŞ Enerji Şebeke Yönetimi Direktörü Erol Sancak, SEDAŞ Şebeke Yatırımı Müdürü Gökhan Öztürk, SEDAŞ Kocaeli Bölge Müdürü Murat Özdil, SEDAŞ Gebze Bölge Müdürü Cem Barlas Kar, SEDAŞ Kurumsal İletişim ve Müşteri İlişkileri Müdürü Efsun Ergin, SEDAŞ Kocaeli ve Gebze Bölge Yöneticileri, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Muhtarlar Şube Başkanı Mustafa Ersoy ve Kocaeli İlçelerinin Muhtar Dernek Başkanları katıldı.
SEDAŞ’ın elektrik dağıtım faaliyet bölgesinde bulunan 3,8 milyon nüfusa ve 2 milyonu aşkın müşteriye kesintisiz enerji hizmeti vermeyi amaç edindiklerini belirten SEDAŞ Üst Yönetim Ekibi, “Vatandaşa en yakın yöneticiler olarak muhtarlar, kurumlar arası iletişimin en etkin üyesi. Gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarla ilçelerimizdeki eksik görülen noktalara kısa sürede hizmet götürmek için muhtar dernek başkanlarımızla etkin iletişim halindeyiz. Müşteri memnuniyetini sürekli artırmayı, muhtarlarımızla iş birliğini, iletişimi etkin bir şekilde sürdürmeyi hedefliyor ve bunu önemsiyoruz. Halkımızdan gelen taleplerin bize ulaşmasında önemli rol üstlenen değerli paydaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Toplantının organize edilmesinden dolayı memnuniyetini ifade Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Ersoy, SEDAŞ yöneticilerine teşekkür ederek toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Kocaeli Bölge Müdürü Murat Özdil ve Gebze Bölge Müdürü Cem Barlas Kar’ın genel değerlendirme sunumlarıyla devam eden etkin iletişim toplantısında muhtar dernek başkanları talep ve önerilerini SEDAŞ yöneticilerine aktararak detaylı bilgi edindiler.
.gif)
Gündem, 05 Kasım 2022 23:03
Yorumlar (0)
Öğrencileri mezun olmadan sektörle buluşturan GEBKİM modeli tanıtıldı
Son anketten AKP açık ara birinci mi çıktı?
Körfezim Eğitim Kurumları’nda liseye geçiş coşkusu!
KOÜ’de kulakların pasını silen müzik dinletisi
Hayat kimya, Türkiye’nin en mutlu işyerleri listesinde
Başkan Hürriyet Fas’taki UCLG Dünya Kongresi’nde konuşacak
Vali Aktaş, Derince’de projeleri yerinde inceledi
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan Mayıs ayında 54 soru önergesi, 26 komisyon başvurusu
Hak arayan öğretmene cop, yoksulluğa ve adaletsizliğe sessizlik!
Başkan Büyükakın, Değirmendere sahilindeki çalışmaları yerinde inceledi
Anahtar Parti Kocaeli’de toplanamıyor!
Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sınırcı’nın KOTO ziyaretinde neler konuşuldu?
OYAK Çimento’nun o raporunda ne var?
Çayırova’da Spor Lisesi inşaatında tempo yüksek
Körfez Petkim Orta Okulu’nun kızlarından büyük proje
Büyükşehir, Fuar Park ile gurur duyuyor!
Bahçeli yine esti gürledi!
Binlerce kişinin emekli maaşları iptal edildi
Bir haftada 33 kişi boğulmaktan kurtarıldı!
Dev temizlik şirketi de iflas etti
AKP'nin elinde topluma söyleyecek bir öyküsü kalmadı
Bir başkan daha tutuklandı
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
