Atakent Cihan Hastanesi Doğuma Hazırlık ve Emzirme Seminerine yoğun ilgi
Sağlık, 28 Haziran 2022 12:32Atakent Cihan Hastanesi tarafından anne adaylarına yönelik olarak İzmit Ramada Plaza’da düzenlenen “Doğuma Hazırlık ve Emzirme” konulu seminer, yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Atakent Cihan Hastanesi, sağlıklı bir neslin yetişmesinde toplumsal farkındalığın ve eğitimin önemine dikkat çekerek, gebelik süreci ve sonrasını sağlıklı geçirmek isteyen anne adayları için “Doğuma Hazırlık ve Emzirme” konulu seminer gerçekleştirdi. İzmit Ramada Plaza konferans salonunda gerçekleştirilen seminere anne adayları yoğun ilgi gösterdi.
Atakent Cihan Hastanesi hekimleri tarafından verilen seminerde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları Opr. Dr. Betül Nalbant, Opr. Dr. Ayfer Özer Cora ve Opr. Dr. Emel Bilici; Psikolog Bahar Nur; Beslenme ve Diyet Uzmanı Fulya Efe ve Emzirme Danışmanı Ümmühan Duğan eğitmen olarak yer aldı. Seminerde ayrıca gebelik sürecinde egzersiz hakkında uygulamalı bir eğitim ile kordon kanının önemi hakkında bilgi verildi.
Soru ve cevaplarla etkileşimli bir şekilde gerçekleştirilen seminerde şu başlıklar ele alındı: “Gebelikte Günlük Yaşam, Gebelikte Meydana Gelen Fizyolojik Değişiklikler ve Tehlike Belirtileri”, “Gebelikte ve Lohusalıkta Sağlıklı Beslenme”, “Normal Doğum Süreci, Sezaryen Doğum Gerektiren Durumlar ve Doğum Belirtileri”, “Doğum Ağrısı ile Baş Etme Yöntemleri ve Egzersizler”, “Gebelik ve Lohusalık Döneminde Psikolojik Değişimler, Babalık Rolü ve Anne Bebek İletişimi”, “Anne Sütü ve Emzirmenin Önemi, Bebek Bakımı ve Banyosu, Bebek Masajı”. Eğitimin sonunda gerçekleştirilen tören ile tüm katılımcılara katılım belgesi takdim edildi.
.gif)
Sağlık, 28 Haziran 2022 12:32
Yorumlar (0)
Dervişoğlu, Bahçeli'yi topa tuttu
Bilnet Okulları öğrencileri Vali Aktaş’la röportaj yaptı
Derince’de yine iş arayanlar ve işverenler bir araya gelecek
Araçlar bu yollar yüzünden mahvoluyor
Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründe sorunlar KOTO’da masaya yatırıldı
İşsiz kalanların sayısı çığ gibi artıyor
Çayırova’da bilim şenlikleri başlıyor
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
