Nail Çiler Sarıkamış şehitlerini andı
İş Dünyası, 21 Aralık 2021 04:15Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,107. yılında Sarıkamış Şehitleri’ne yönelik anma mesajı yayımladı.
İşte o açıklamanın içeriği:
Birinci Dünya Savaşı sırasında; 22 Aralık 1914 – 5 Ocak 1915 tarihleri arasında Kafkas Cephesi’nde Ruslara karşı gerçekleştirilen, son nefeslerine kadar mücadele eden kahramanlarımızın soğuğa mağlup olduğu Sarıkamış Harekatı’nın 107. Yılına ulaşmış bulunuyoruz.
107 yıl önce Kars/Sarıkamış Allahu Ekber dağlarında eksi kırk dereceyi bulan dondurucu soğukta Enver Paşa komutasındaki, memleketin dört bir yanından cepheye katılan ve yaşları 13’ü bulan çocukların da olduğu askerlerimiz, milli mücadelemiz adına olabilecek tüm olumsuzlukların yaşandığı coğrafyada arkalarına bakmadan yol almaya devam etmiştir. “Beyaz Hüzün” olarak tarihe geçen bu harekat; cesaretin, azmin ve inancın en büyük örneklerinden olmakla birlikte, birlik ve kardeşliğin de üzücü mücadelesidir.
Gebze Ticaret Odası olarak bizler, her koşulda vatanımız için ruhunu ortaya koyan kahramanlarımızın mücadelelerinin unutulmaması adına 10-12 Ocak 2020 tarihinde vatan için çarpan yüreklerin ateşini dondurucu soğuğun söndüremediği topraklarda unutulmaz bir program gerçekleştirerek, askerlerimizin can verdiği Allahu Ekber dağlarında şehitlerimizi dualarla andık ve onların acısını derinden hissettik.
Sarıkamış’ta ve yurdun her köşesinde kahramanlık örneği göstererek adını tarihe yazdıran başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere; canları ve kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan, içinde nüfusu Gebze’ye kayıtlı 26 asker olan 90 bin askerimizi, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anarım.
İş Dünyası, 21 Aralık 2021 04:15
Yorumlar (0)
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
