Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Gündem, 20 Mart 2026 21:16Ramazan Bayramı’nın birlik ve beraberlik görüntülerine sahne olduğu Derince’de Kent Bayramlaşması, protokol ve ilçe halkının yoğun katılımıyla Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
YENİKENT KÜLTÜR MERKEZİ
Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma töreni bu yıl yoğun bir katılımla Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli ve Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine belediye başkan yardımcıları, siyasi parti başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Kent Konseyi yönetimi, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, emniyet ve jandarma teşkilatı, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, şehit aileleri, gaziler ve Derince halkı yoğun ilgi gösterdi.
.gif)
BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Kent protokolü ve vatandaşları bir araya getiren törene katılanlarla yakından ilgilenen Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, tüm konukların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Bayramlaşma töreni ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Gökçe, “Bayramlar; kırgınlıkların unutulduğu, gönüllerin birleştiği, sevgi ve saygının pekiştiği çok özel günlerdir. Toplumumuzda bayramların her zaman ayrı bir yeri ve önemi olmuştur. Bugün bayrama ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Bayramlar bizlere, paylaşmanın ve birlikte olmanın ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlatır. Birlik ve beraberliğin simgesi olan bu mübarek günlerin ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.
KARDEŞLİK VE DAYANIŞMA VURGUSU
Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli ise konuşmasında “Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Yıl boyunca özlemle beklediğimiz Ramazan ayını tamamladık ve ne mutlu ki bizlere bir Ramazan Bayramı’na daha kavuştuk. Allah bizleri nice bayramlara daha sağlıkla, mutlulukla kavuştursun. Ramazan, kardeşlik ve dayanışma demek. Bayramlar anlamlı günler. Çocuklarımızın neşesi varsa büyüklerimizin hayır duasını alabiliyorsak bayramlar daha anlamlı ve kıymetli. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Bayramınız mübarek olsun. Ailelerinizle birlikte herkese mutlu, huzurlu bir bayram diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından salonda bulunan tüm katılımcılarla bayramlaşma gerçekleştirildi.
Gündem, 20 Mart 2026 21:16
Yorumlar (0)
Balkanların kaçamak yemeği bir kez daha ilimizde kaynadı
Dilovası faciasının 1'inci yıldönümünde adalet için yürüdüler
Emekliler akıllarına geliyorsa seçim yakın demektir
İmamın kravatlı hırsızlar sözünden rahatsız olup erişim engeli kararı aldırdılar
İftirayı atan müfteriye hayatının en ağır tazminat davasını açacağım
Kocaeli’de 65 ve üzerindeki yaş grubuna bakın neler öğretiliyor!
Emeklilere 25 bin TL'lik seyyanen zam mı yapılacak?
Sorun sadece çirkin görüntü değil, arıza olsa bulmak mesele!
Kocaeli Büyükşehir’in yenilikçi projeleri Ankara’da tanıtıldı
Yavan ekmekle besleniyoruz diyen emekli! Türkiye'yi bu hale kim getirdi?
Finans bürokrasisine sızan suç örgütü siyasi ayağındaki Kaya'yı kurtarırken, on binleri batırdı
İzmit Körfezi’nin dönüşümü uluslararası platforma taşınacak
O caminin cemaati de ikram kuyruğuna girdi!
Kocaeli Şehit Tiyatroları oyuncularını üzen ölüm
Vali Aktaş kendisine mail atanları yine makamına davet etti
Fatma Betül Sayan bu yüzden mi tutuklandı?
Bahçeli anket şirketleri kapatılsın der mi?
Atatürk, sevdiği şarkılarla anılacak
Fon vurgununa karışanların listesi neden açıklanmıyor?
Kandıra’daki İzmit Caddesi için 6 milyon TL harcanacak
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
