Başkan Gökçe küçük sporcuları ağırladı
Gündem, 29 Mayıs 2025 18:09Derincespor Kulübü sporcularını konuk eden Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Biz sizler için çalışıyoruz. Bizim hayat felsefemiz geleceğimiz olan çocuklardır. Çocuklarımızın başarılı olabilmesi için de hepsinin spor yapması bir sanat dalıyla ilgilenmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.
DERİNCESPOR KULÜBÜ’NDEN ZİYARET
Derince Belediyesi hayatın her alanında çocuklara ve gençlere dokunan çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Derince’yi eğitim, kültür, sanat, spor ve müzik kenti yapmaya kararlı olan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe öncülüğünde ilçede sportif çalışmalar da hız kesmeden sürüyor. Derincespor Kulübü de başarılarıyla adından söz ettiren ekiplerden biri. Voleybol, basketbol, tekvando, kick boks, cimnastik, çim hokeyi, step-aerobik, halk oyunları, güreş, tenis, masa tenisi ve satranç kategorilerinde faaliyet gösteren Derincespor Kulübü’nün bünyesinde 600’ün üzerinde sporcu bulunuyor. Elde ettiği başarılı sonuçlarla göz dolduran Derincespor Kulübü, Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin konuğu oldu.
BAŞKAN GÖKÇE’DEN SPOR VE SANAT VURGUSU
Derincespor Kulübü Başkanı Yakup Deniz, yönetim kurulu üyeleri, antrenörler, sporcular ve sporcu ailelerinin katılımıyla gerçekleşen ziyaret Derince Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılırken görüşmede Derince Belediye Başkan Yardımcısı Taner Elyıldırım da hazır bulundu. Derincespor ailesine ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Gökçe, konuşmasında “Biz sizler için çalışıyoruz. Bizim hayat felsefemiz geleceğimiz olan çocuklardır. Çocuklarımızın başarılı olabilmesi için hepsinin spor yapması bir sanat dalıyla ilgilenmesi gerektiğine inanıyoruz. Atatürk 23 Nisan’ı çocuklarımıza 19 Mayıs’ı da gençlerimize armağan etti. Bizler de çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Derincespor bünyesinde çok başarılı olan sporcularımız var. Gerçekten hepinizle gurur duyuyorum.” dedi.
.gif)
YAZ DÖNEMİNDE DE SİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ
Başkan Gökçe, konuşmasının devamında “Ben ilçemizde okulları dolaştığımda Derince’nin eğitim anlamında çok başarılı bir ilçe olduğuna şahit oluyorum. Pırıl pırıl başarılı çocuklarımız var. Geleceğin doktorlarını, geleceğin mühendislerini, geleceğin sporcularını net bir şekilde görebiliyorum. Bizler de yerel yönetim olarak elimizden geldiğince size katkı sunmaya, destek vermeye devam ediyoruz. İlçemizde eğitime yaptığımız yardımı arttırdık geri kalan her şeyden tasarruf yaptık. Çünkü biz şuna inanıyoruz ki tasarruf yapılmayacak tek şey eğitimdir. Sonuçta spor, sanat ve kültür de eğitimin bir parçasıdır. Biz geçen yıl yaz dönemi her mahallede çocuklarımız için tiyatro oyunları düzenledik. Bu sene okullar kapandıktan sonra sizi yine yalnız bırakmayacağız. Yaz dönemi ile birlikte ilçemizde etkinliklerimiz artarak devam edecek” dedi.
BİREYSEL VE TAKIM SPORLARINDA BAŞARILAR
Derince Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarette sporcuları tek tek tebrik eden Başkan Gökçe, gençlere başarılarının devamını diledi. Bünyesinde 600’ün üzerinde sporcunun yer aldığı Derincespor Kulübü bu yıl elde ettiği başarılı sonuçlarla adından söz ettirdi. Çim hokeyi branşında Kocaeli birincisi olan Derincespor Kulübü, halk oyunlarında Kocaeli ve Marmara birincisi olup Afyon’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etme hakkı kazandı. Geçtiğimiz günlerde Derince Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Savate Milli Takım Seçmelerinde, 48 kg Yıldız Bayan kategorisinde Türkiye birincisi olan Derincespor Kulübü sporcusu Berra Banu Ferik ise Avusturya’da düzenlenecek olan şampiyonada ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak için mücadele edecek. Derincespor çatısı altında spor yapan Yusuf Eren Ay Tekvando Gençlik Olimpiyatları’nda Derince’yi temsil etme hakkı kazanırken yine Derincespor çatısı altında bireysel branşlarda çok sayıda derece elde edildi.
Gündem, 29 Mayıs 2025 18:09
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
