banner449

banner447

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Aşıklar SDKM’de buluşuyor

Âşıklar Buluşuyor Konseri, Kocaeli Azerbaycan Haydar Aliyev Kültür Evi Derneği tarafından 26 Mart Pazar saat 17.30’da SDKM’de gerçekleştirilecek. 

25 Mayıs 2024 13:21
Aşıklar SDKM’de buluşuyor

Kocaeli Azerbaycan Haydar Aliyev Kültür Evi Derneği tarafından Kocaeli Kent Konseyi ile birlikte YEDEP kapsamında hayata geçirdiği “Kocaeli Azerbaycan Âşıklar Buluşuyor” Projesi kapsamında İzmit Yahya Kaptan’daki Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde program, 26 Mart 2024 Pazar günü 17.30’da başlayacak.
Konuyla ilgili bilgi veren Kocaeli Azerbaycan Haydar Aliyev Kültür Evi Derneği Başkanı Bilal Dündar şunları ifade etti:

“YEDEP kapsamında hayata geçirdiğimiz “Kocaeli Azerbaycan Âşıklar Buluşuyor Projesi” ile Türk kültüründe çok önemli bir yere sahip olan âşıklık ve ozanlık geleneğini canlı tutmayı hedefliyoruz. Özellikle genç nesillere kültürümüzün aktarılması anlamında bizlere destek veren değerli ozan ve âşıklarımız Sayın Âşık Nejdet Kuyumcu, Sayın Âşık Emrah Cevherî, Ozan Mustafa Dursun, Ozan Zeki Akalın ve Hilmi Dede’ye siz değerli basınımız vasıtasıyla da teşekkür ediyorum. Tamamen ‘ücretsiz’ olan ‘konserimize’ bütün hemşehrilerimizi, 26 Mart 2024 Pazar günü 17.30’da SDKM’de bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.