BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te otizmli çocukların gösterisi ayakta alkışlandı

Kocaeli Otizmli Çocuklar Derneği (KOÇ-DER) tarafından Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde ‘Otizmliyim, Bende Varım’ isimli bir program düzenlendi.  

27 Nisan 2024 11:33
İzmit’te otizmli çocukların gösterisi ayakta alkışlandı

Otizm Farkındalık Ayı Etkinlikleri kapmasında otizmli çocukların sahne aldığı programa, Türkiye Otizm Meclis Başkanı Erdal Ateş, Gölcük Down Sendromluları Derneği başkanı Belgin Abanoz,  Sağlık ve Sosyal Hizmetler Başkanı Ebubekir Andıç, siyasi parti temsilcileri, daire başkanları, iş adamları, sanayiciler, sivil toplum kuruluşu yetkilileri, otizmli çocukların aileleri ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.  

KOÇ-DER Yaşam Merkezi’nde Halk Eğitim Merkezi’nde vazife yapan öğretmenler tarafından yapılan bir birinden güzel çalışmaların sergilendiği programda; otizmli çocuklar güzel gösterilerini katılımcılar için sergiledi. Çocukların sahne performansı, katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.