BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Emekli öğretmen Tuncay Sayılgan Yenişehir’e aday

İzmit Lisesi’nden emekli matematik öğretmeni Tuncay Sayılgan Yenişehir Mahalle Muhtarlığı’na aday olduğunu ilan etti. 

22 Şubat 2024 19:35
Emekli öğretmen Tuncay Sayılgan Yenişehir’e aday

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde muhtar adayları arasına iddialı bir isim daha eklendi. Uzun yıllar İzmit Lisesi’nde matematik öğretmeni olarak görev yapan Tuncay Sayılgan, ikamet ettiği Yenişehir Mahallesi Muhtarlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Tuncay Sayılgan şöyle konuştu: Pek çok öğrencisi olan ve mesleğim gereği geleceğin nesillerini yetiştirmeyi ilke edinen biri olarak mahalle hizmet etmeye karar verdim. Yenişehir Mahallesi benim evimdir, ailemdir. 

Her gün, her an beraber olduğum mahallelerime hizmet etmek benim için büyük onurdur. Hayatım boyunca din, dil, ırk ayırmadan  zorda olan insanların yanında olmaya özen gösterdim.

Muhtarlık siyaset dışıdır, hizmet için yapılır. Hiç partili değilim, her partiye eşit mesafedeyim. Mahalle sakinlerime ayrım gözetmeden hizmet edeceğim. Mahallemin sorunların yerel yöneticilere taşıyarak çözümü noktasında adım atılmasını sağlayacak özgüvene de sahibim. Ev ev gezip hanelere de misafir olacağım. Yenişehirlilerin desteğini bekliyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.