BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şevki Yılmaz’ın oğlu FETÖ’ye toz kondurmuyordu!

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muharrem Can, Atatürk’e dil uzatarak şimşekleri üzerine çeken Şevki Yılmaz’ın AKP Kocaeli Milletvekili olan Mehmet Akif Yılmaz’la ilgili bir anısını şu sözlerle paylaştı: Fethullah Gülen’i hoca efendimizdir laf söyletmem diyerek cansiparane savunmuş, eleştirdiğimiz için bize sitem edip uzaklaşmıştı. 

22 Şubat 2024 19:39
Şevki Yılmaz’ın oğlu FETÖ’ye toz kondurmuyordu!

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muharrem Can, Başiskele’de ikamet eden ve tepkilerin odağındaki isim olan Şevki Yılmaz’la ilgili şöyle konuştu:

Şevki Yılmaz'ın kendisi ile bir görüşmem olmadı, ama oğlu Mehmet Akif Yılmaz’la beraber bir dönem sohbet etmiştik. O sohbette Hoca Efendi'ye laf söyleme, siz bir avuç marjinalsiniz şeklindeki sözlerle rahmetli Genel Başkanımız Ali Haydar Baş’ı suçlayan, Fethullah Hoca Efendi ile Cumhurbaşkanımızın dostluğunu kıskanıyorsunuz deyip ayağı fırlayanda Şevki Yılmaz’ın oğluydu.

ŞEVKİ YILMAZ KARŞIMDA OLSA..

Hatta ortak arkadaşımıza dönüp bana hakaret ediyor diyerek dükkandan çıkıp gitti. Şevki Yılmaz karşımda olsa ona aynen şöyle derdim: Atatürk düşmanlığı yerine geçmişte bugünün teröristi Fethullah Gülen’e toz kondurmadıkları dönemin muhasebesini yapmalısınız. Kuşkusuz kendi dünyanızda pişmanlığınız vardır ama son pişmanlık fayda vermez!



TÖVBE ETMESİ, ALLAH AFFETSİN DEMESİ GEREKİYOR

Şevki Yılmaz ve oğlu gibi FETÖ’ye laf söyletmeyen, FETÖ’nün konuşmalarından etkilenen birçok kişi daha sonra mağdur olmuştur. İktidara yakın olanlara da dokunulmamıştır! Ezcümle; Şevki Yılmaz’ın birçok konuda tövbe etmesi, Allah affetsin demesi gerekiyor.

CUMHURİYET SAYESİNDE BİR ELİ YAĞDA, BİR ELİ BALDA

Atatürk vatanımızı kurtaran milli bir kahramandır. Şevki Yılmaz’da Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet sayesinde bir eli yağda, bir eli balda yaşamaktadır. Sadece vekillik yapmış olmasından dolayı emekli maaşı 100 bin TL. Oğlu da Atatürk’ün kurtardığı ve Atatürk’ün kurduğu mecliste vekillik yapıyor.

DOMUZ ETİNİ KASAPLIK ET STATÜSÜNE ALANLAR, ZİNAYI SERBEST BIRAKANLAR

Atatürk insanlığa ve İslam’a en büyük hizmeti yapan kişidir. Türk tarihinin en büyük komutanıdır. Domuz etini kasaplık et statüsüne alanlar, zinayı serbest bırakanlarla Atatürk’e dinsiz diyenler aynı kişilerdir!  Ve o kişileri her fırsatta övenlerde Şevki Yılmaz gibilerdir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.