BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Erdoğan, CHP’lilere yine aynı sözlerle yüklendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler ve Yerel Yönetimler seçimlerinde, İstanbul ilçelerinin belediye başkan adaylarını tanıttı. Erdoğan CHP’lilerle ilgili günlerdir dile getirdiği ve araya terörü de kattığı sözleri bir kez daha tekrarladı. Bu durum aynı şeyleri ne kadar çok tekrarlarsanız o kadar çok inanan da olur şeklindeki bakış açısını akla getirdi. 

20 Ocak 2024 10:56
Erdoğan, CHP’lilere yine aynı sözlerle yüklendi!

Erdoğan yine bir cümle içinde CHP, terör, teröristler gibi kelimeleri yan yana getirdi ve şöyle konuştu

Güney sınırlarımız boyunca bir teröristan kurmak isteyenlerin en önemli aracı bölücü terör örgütü. Asıl üzüntü verici taraf, CHP'nin bu kirli oyunda kendisine biçilen role razı olmasıdır. CHP yönetiminde giderek düşen bir seviye var. 

Bizim dönemimizde iki kez genel başkan değişti. Siyasi kalibre konusunda gelen gideni arattı. Rahmetli Deniz Baykal'la anlaşmazdık ama siyasi birikimini takdir ederdik. Bay Kemal'in de kendine göre bir üslubu vardı. Özgür efendi ise listenin en altına yuvarlanmayı başlardı.

CHP uzun süredir bölücü örgütün hedefindeki partiyle işbirliği yapıyordu. Özgür efendinin CHP'si ise bölücü örgütün aparatlığına devam eden DEM Parti'yle adeta bütünleşmiş durumdadır. Bu işbirliğiyle her iki parti de kendi ayaklarına utanç prangası vurmaktadır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.