BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Cenaze için gittiği Düzce’de öldürüldü

Kocaeli’de ikamet eden ve cenazeye katılmak için memleketi Düzce’ye giden Ali Yavuz, kafasını sıkılan 3 kurşunla öldürüldü. 

23 Aralık 2023 02:36
Cenaze için gittiği Düzce’de öldürüldü

İddiaya göre daha önce Sami G. ile yaşadığı husumet sebebiyle Düzce’den taşınıp Kocaeli’ye yerleşen Ali Yavuz, bir yakınının cenazesi için Düzce’ye geldi.

Sami G., cenaze namazı için Gümüşova ilçesine geldiğini haber alıp takip ettiği Ali Yavuz’un başına, tabancayla 3 el ateş açıp kaçtı.

Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin kontrolünde Ali Yavuz’un otomobilinin içinde yaşamını yitirdiğini belirlendi.

Yavuz’un cenazesi, savcının incelemeleri sonrası morga kaldırıldı. Polis, olayın ardından kaçan Sami G.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.