BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Güzel insan Nihal Kupşi vefat etti

İlimizde uzun yıllar aktif olarak siyaset, pek çok STK’da da yöneticilik yapan, güler yüzlü ve samimi davranışlarıyla sevilen, saygın bir isim olan Nihal Kupşi (70) hayatını kaybetti. 

26 Kasım 2023 20:33
Güzel insan Nihal Kupşi vefat etti

İzmit’te yıllarca DP, (DYP) saflarında siyaset yapan Nihal Kupşi, kurulduğu andan itibaren İYİ Parti’de yerini almıştı. Çok yakın olduğu İzmitli Genel Başkan Meral Akşener’e destek veren, zaman zaman eleştirse bile Akşener’in yanlışlardan döneceğine inanan Nihal Kupşi’yi aniden gelen kalp krizi bu dünyadan koparttı.

Kupşi 3-5 gün öncesine kadar sokaklarda şen şakrak dolaşıyordu. Allah’ın ayetinde de vurgulandığı gibi; her canlı ölümü tadacaktır. Nihal Kupşi’de güzel insan, melek gibi abla sözleriyle anılacaktır. Kupşi’nin cenazesi İzmit Fevziye Camii’nde kılınan öğle namazından sonra Bağçeşme mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de sosyal medya hesabından güzel insan Kupşi ile ilgili paylaşım yaptı. 

İşte o paylaşımın içeriği:

Kocaeli’de siyasete başladığım ilk günden beri birlikte mücadele verdiğim, partimiz için büyük emekleri olan değerli Nihal Kupşi’nin vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun…

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.