BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah’ın İzmit yöneticileri Artvinlilerin kapısını çaldı

Yeniden Refah Partisi İzmit İlçe Başkanlığından, Kocaeli Artvinliler Derneğine ziyaret. 

26 Kasım 2023 09:16
Yeniden Refah’ın İzmit yöneticileri Artvinlilerin kapısını çaldı

Yeniden Refah Partisi İzmit İlçe Başkanı Cafer Ateş ve yönetiminde yer alan isimler Kocaeli Artvinliler Derneği’ni ziyaret etti. Artvinliler Derneği Başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetimi tarafından ağırlanan Yeniden Refahlılar, yaklaşan yerel seçimler ve güncel memleket meseleleri hakkında fikir alışverişin de bulundular.

 İlçe Başkanı Cafer Ateş yaklaşan yerel seçimler için yaptıkları çalışmalar ve hayata geçirmek istedikleri projeler hakkında bilgilendirme yaptı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği görüşme de İlçe Başkanı Cafer Ateş ve Dernek Başkanı Mikail Kalyoncu, ortak paydanın Türkiye Cumhuriyeti Devleti olduğu ve bu çatı altında ki herkesin refah ve huzur içerisin de yaşaması için mücadele edilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Verimli ve faydalı bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden İlçe Başkanı Cafer Ateş, kendilerini sıcak ve samimi bir şekilde ağırlayan Artvinliler Derneği Başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetimine teşekkür etti.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.