BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Dilovası Belediyesi’ne kadın aday

Halen AKP Dilovası ilçe yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Sümeyra Sökmen, belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa edecek. 

13 Kasım 2023 01:54
Dilovası Belediyesi’ne kadın aday

Uzun yıllardın Dilovası’nda ikamet eden, geniş bir çevresi de olan iş kadını Sümeyra Sökmen, Dilovası Belediye Başkanlığı için müracaatta bulunma kararı aldı.

Yarın (Salı) saat 17.00’de parti binasına giderek başvuru işlemlerini yerine getirecek. Sökmen, ev kadınlarının temsilcisiyim. Sessiz çoğunluğun sesiyim. Suskun insanların haykırışıyım. Hizmet için adayım. Dilovası’na kadın eli değmeli.

Hizmet kadın eliyle gelmelidir. Başta kadınlarımız olmak üzere, benim hizmet yapacağıma inanan herkesin desteğini bekliyorum. Müracaat bizden; karar halkımız ve davamızın ileri gelenlerinden; takdir ise Cenab-ı Mevla’dandır. Allah çıktığım bu kutsal yolculukta ve görevde bizi mahcup etmesin şeklinde konuştu.  

1980 doğumlu olan Sümeyra Sökmen; doğma-büyüme Erzurumlu. Özel şirkete yemek hizmeti veren genç girişimci iş kadını Sümeyra Sökmen, aynı zamanda Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı. Kocaeli Dilovası Kadın Eli Kooperatifi Kurucu Başkanı, evli ve 3 çocuk annesi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.