BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bahçeli ile Akşener fısır fısır konuştular

Dün Anıtkabir’de Devlet Bahçeli ile Meral Akşener’in fısır fısır konuşmaları dikkat çekti. 

11 Kasım 2023 15:12
Bahçeli ile Akşener fısır fısır konuştular

Bahçeli ve Akşener, 10 Kasım nedeniyle Atatürk’ün manevi huzuruna çıktıktan sonra yan yana merdivenlerden indi. Akşener, Bahçeli’ye söylediği ifadeler duyulmaması için eliyle ağzını kapattı. 

Bahçeli ise tebessümle karşılık verdi. Merdivenlerin bittiği noktada ayrılan iki liderden Akşener, Bahçeli’ye “Hayırlı günler” diledi. Akşener’in ardından İYİ Partili kurmaylar da Bahçeli’nin elini sıktı.

Akşener’le Bahçeli 2022’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda da birlikte görüntü vermişti. İkili 100.yıla denk gelen geçtiğimiz Cumhuriyet Bayramı’nda da Anıtkabir’de yan yana yürümüştü.

Bilindiği gibi Akşener İki lider, genel seçimler öncesi öldürülen Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinde de karşı karşıya gelmişti. 

Bahçeli’nin Millet İttifakı’na yönelik kullandığı “Bu hainler vücutlarına mermi alırlar” ifadesine Giresun’da düzenlenen mitingde yanıt veren Akşener, “Böyle seçime gidiyoruz demek. Demek ki Sinan Ateş böyle katledildi” yanıtını vererek cinayette Bahçeli’yi suçlamıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.