BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Cumhur İttifakı, milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır

Yoğun katılımla gerçekleşen Cumhur İttifakı Teşkilat İftarı’na katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Cumhur İttifakı, milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır" dedi 

10 Nisan 2023 19:58
Cumhur İttifakı, milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır

İLÇE BAŞKANLARI VE YÖNETİMLERİ

Cumhur İttifakı çatısı altında seçime girecek olan Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi ve Yeniden Refah Partisi Derince’de bu kez teşkilat iftarında bir araya geldi. Cumhur İttifakı STK buluşmasının ardından gerçekleşen Cumhur İttifakı Teşkilat İftarı yine yoğun katılıma sahne oldu. Yelken Kafe Restaurant’ta düzenlenen program Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, BBP Derince İlçe Başkanı Fatih Ekmekçioğlu, Yeniden Refah Partisi Derince İlçe Başkanı Samet Özcan, teşkilat yöneticileri ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

İlçe başkanlarının günün anlam ve önemine yönelik konuşmalar yaptığı Cumhur İttifakı Teşkilat İftarı’nda 14 Mayıs seçimleri öncesi bir kez daha birlik ve beraberlik mesajları verildi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ise yaptığı konuşmada “Cumhur İttifakı, milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah. Ülkemizin bu birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Derince’mize, Kocaeli’mize ve ülkemize güzel hizmetler kazandırmak için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Aygün, teşkilat yöneticilerinin Ramazan ayını tebrik ederek, hayırlı iftarlar temennisinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.