BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İmam Hatip'e hoş geldin dediler

İlim Yayma Cemiyeti Derince Şubesi'nin Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlediği "İmam Hatip'e Hoş Geldin" programı yoğun katılım ile gerçekleşti 

18 Ekim 2022 21:55
İmam Hatip'e hoş geldin dediler

İbni Sina Mahallesi’nde eğitim veren Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 2022-2023 eğitim öğretim dönemi dolayısıyla bir program düzenlendi. İlim Yayma Cemiyeti Derince Şubesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen programa Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlim Yayma Cemiyeti Derince Şube Başkanı Yasin Kayı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, İlçe Halk Eğitim Müdürü Abdulkadir Yardımcı, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve ailelerin katılımı ile gerçekleşti. Günün anlam ve önemine yönelik konuşmaların gerçekleştiği programın sonunda Derince’deki İmam Hatip Okullarına en yüksek puanı alarak giren ve en erken kayıt yaptıran öğrencilere plaket ve hediyeleri takdim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.