BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Aras: Halk Erdoğan’a güvenmiyor

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, bu ay il divan toplantısını Çayırova ilçesinde gerçekleştirdi. Çayırova belediye kültür salonunda yapılan toplantıya teşkilatlar yoğun katılım sağladılar.  

26 Eylul 2022 14:52
Aras: Halk Erdoğan’a güvenmiyor

Heyecanın zirvede olduğu toplantının gündemi genel seçimlerdi. Yeniden Refah partisinin 2. Büyük olağan genel kongresinin kasım ayı içerisinde Ankara’ da yapılacağını ilan eden il başkanı, bugünden itibaren yarın seçim olacak gibi çalışmamız gerekiyor dedi. 

YENİDEN REFAH SANDIKTAN BİRİNCİ ÇIKACAK

Mehmet Aras bu sözlerinin ardından seçim sandığını masanın üzerine koydu.  Teşkilatına yapılması gereken çalışmaları anlattı. “Yapılacak seçimler öncesinde seçmeni tek tek analiz edip buna göre yol haritası çıkaracağız. Çalışmalarımızı bize oy verme ihtimali olan ve bize oy vermeyi düşünmeyen seçmenler üzerinde yoğunlaştıracağız. Eğer bütün teşkilat mensupları üzerine düşen görevleri yerine getirirse seçim günü sandıktan birinci parti olarak biz çıkacağız.”

HALK ERDOĞAN’ I BEGENMİYOR, ERBAKAN’A HEM İNANIYOR HEMDE GÜVENİYOR

Halk Erdoğan’ a beğendiği için değil alternatifini göremediği için oy veriyor. Fatih Erbakan’ a ise hem inanıyor hem de güveniyor. Teşkilatlar olarak bizim tek yapmamız gereken her yerde var olduğumuzu göstermek, biz buradayız demektir.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.