BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Yozgatlılar Fedarasyonu’ndan İyi Parti’ye ziyaret

Geçtiğimiz hafta sonu Olağanüstü Genel Kurulu’nu yaparak yeniden güven tazeleyen Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın ve yönetim Kurulu üyeleri; ziyaretlere başladı.  

23 Eylul 2022 08:25
Kocaeli Yozgatlılar Fedarasyonu’ndan İyi Parti’ye ziyaret

Ziyaretler kapsamında İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimini ziyaret eden Erol Akalın ve yönetim kurulu üyeleri; burada fikir alış verişinde bulundular; gündemde ki konuları değerlendirdiler. Erol Akalın, Kocaeli’nde ki Yozgatlıların buluşma adresi olduğunu belirterek, ‘ Artık temsil makamında Yozgatlıları görmek istiyoruz. Bu amaçla derneklerimizin bir araya gelmesi ile federasyon kurduk. Birlik ve beraberliği sağlamak; güç birliği oluşturmak ve gurbetteki hemşerilerimize sahip çıkmak esas amacımızdır’ dedi. Şanbaz Yıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.