BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

DEVA Partisi’nden Ereğli Evleri projesi

DEVA Partisi İl Yönetimi ve Karamürsel İlçe Yönetimi tarafından KARÇEV ve ÇEKÜL Vakfı’nın Ereğli Evleri’ni kurtarma Projesi’ne büyük destek veriliyor 

21 Eylul 2022 11:10
DEVA Partisi’nden Ereğli Evleri projesi

Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe, İl Başkan yardımcıları Mimar Tuğba Taşer ve Mimar Kamil Savaş Günbeyaz Karamürsel Kültür Sanat Derneği Başkanı Ahmet Akpınar’ı ziyaret ettiler, bilgi aldılar.

Görüşmede, KARÇEV önderliğinde Karamürsel Ereğli Kentsel Sit Alanı Koruma Sorunsalı kapsamında Kocaeli Üniversitesi ve ÇEKÜL Vakfıyla yürüttükleri projeleri dinlediler. Ereğli’de yapılacak çalışmalara gönüllü olarak katkı sağlayacaklarını belittiler.

EREĞLİ’YE KATKI SUNMAYA DEVAM

Konuyla ilgili konuşan DEVA Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe şunları söyledi: “Ereğli’deki tarihi evlerin restorasyon projeleri hakkında katkı sunmak için gelen Deva Partisi İl Başkan Yardımcılarımız Mimar Tuğba Taşer Süer Hanımefendi ve Mimar Kamil Savaş Günbeyaz Beyefendi’ye ilçemize verdikleri önem ve tarihimizin ihyasına yönelik verdikleri destek için çok teşekkür ederiz. Ayrıca sunumları ve bilgilendirmeleri için Karamürsel Kültür Sanat Derneği Başkanı Sayın Ahmet Akpınar Beyefendiye de teşekkür ederiz. Ereğli için yapılacak her çalışmada gönüllü olarak katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.