BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün’den Yavuzspor’a ziyaret

Yavuzspor Kulübü’nün düzenlediği programa katılan Başkan Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için katkı sunan amatör spor kulüplerimizin her zaman yanındayız” dedi 

21 Eylul 2022 09:27
Başkan Aygün’den Yavuzspor’a ziyaret

Amatör spor kulüplerinin her zaman yanında olarak katkı sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçedeki kulüpleri sık sık ziyaret etmeye özen gösteriyor. Başkan Aygün bu bağlamda son olarak ilçeyi amatör kümelerde başarıyla temsil eden Yavuzspor Kulübü’nün konuğu oldu. Yavuzspor Kulübü Tesisleri’nde düzenlenen programda Yavuzspor Kulübü Başkanı Ayhan Özkan, kulüp yöneticileri, antrenörler ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Aygün, yeni sezon öncesi mavi-beyazlı ekibe başarılar diledi. Gençliğe ve spora yönelik faaliyetleri her zaman desteklediklerini belirten Başkan Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için katkı sunan amatör spor kulüplerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.