İzmitli Ersin Öztaş Kurban Bayramı nedeniyle kendi köyü olan Sekbanlı’ya gidince ölen yakınlarının kabirleri başında dua etmek ayak bastığı mezarlıkta şadırvandaki muslukların çalındığını görünce şok oldu.
Mezarlığa gelenlerin abdest aldıkları muslukların çalınmasına beddua ederek tepki gösteren Ersin Öztaş şöyle konuştu: Allah korkusu da kalmamış. Bu muslukları çalanlar dinsiz imansız, sapkın ruhlu insanlıktan çıkmış mahluklardır.
Böyle insanların bu milletin içinde yaşamaya hakları da yoktur. Allah’tan korkmadan, kuldan da utanmadan bu tür hırsızlıklar yapanların Allah belasını da versin.’ Öte yandan muslukların çalınmasıyla ilgili durumun jandarma ekiplerine bildirilmesi ve soruşturma açılması da bekleniyor.
.jpg)
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı




