İzmitli Ersin Öztaş Kurban Bayramı nedeniyle kendi köyü olan Sekbanlı’ya gidince ölen yakınlarının kabirleri başında dua etmek ayak bastığı mezarlıkta şadırvandaki muslukların çalındığını görünce şok oldu.
Mezarlığa gelenlerin abdest aldıkları muslukların çalınmasına beddua ederek tepki gösteren Ersin Öztaş şöyle konuştu: Allah korkusu da kalmamış. Bu muslukları çalanlar dinsiz imansız, sapkın ruhlu insanlıktan çıkmış mahluklardır.
Böyle insanların bu milletin içinde yaşamaya hakları da yoktur. Allah’tan korkmadan, kuldan da utanmadan bu tür hırsızlıklar yapanların Allah belasını da versin.’ Öte yandan muslukların çalınmasıyla ilgili durumun jandarma ekiplerine bildirilmesi ve soruşturma açılması da bekleniyor.
.jpg)
Zeray GYO’nun halka arzına 2 kat talep
İzmit’te 3 gün bu saatler arasında elektrikler kesilecek
Körfez’de NİMOSK Karting Yarışı ilgi ve heyecanla takip edildi




