BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Mezarlıktan musluk çaldılar

İzmit Sekbanlı Köyü mezarlığındaki şadırvanın musluklarının çalındığını fark edenler bu duruma Allah korkusu da kalmamış şeklindeki sözlerle çok sert tepki gösterdiler.  

08 Temmuz 2022 13:30
Mezarlıktan musluk çaldılar

İzmitli Ersin Öztaş Kurban Bayramı nedeniyle kendi köyü olan Sekbanlı’ya gidince ölen yakınlarının kabirleri başında dua etmek ayak bastığı mezarlıkta şadırvandaki muslukların çalındığını görünce şok oldu.

Mezarlığa gelenlerin abdest aldıkları muslukların çalınmasına beddua ederek tepki gösteren Ersin Öztaş şöyle konuştu: Allah korkusu da kalmamış. Bu muslukları çalanlar dinsiz imansız, sapkın ruhlu insanlıktan çıkmış mahluklardır.

Böyle insanların bu milletin içinde yaşamaya hakları da yoktur. Allah’tan korkmadan, kuldan da utanmadan bu tür hırsızlıklar yapanların Allah belasını da versin.’ Öte yandan muslukların çalınmasıyla ilgili durumun jandarma ekiplerine bildirilmesi ve soruşturma açılması da bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.